Ofw

Slik gikk de kledd på Moods of Norway

Støvler, hatter og blått hår på den røde løper.

SETT PÅ DEN RØDE LØPEREN: Fotograf Sandra Jensen hadde kveldens mest oppsiktsvekkende antrekk. Se resten av bildene av gjestene og hva de hadde på seg lenger ned i saken. Foto: Per Ervland
SETT PÅ DEN RØDE LØPEREN: Fotograf Sandra Jensen hadde kveldens mest oppsiktsvekkende antrekk. Se resten av bildene av gjestene og hva de hadde på seg lenger ned i saken. Foto: Per Ervland Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Moods of Norway pleier å avslutte moteuka med en heidundrandes fest. Det gjorde de denne gangen også. LES OGSÅ: Er det Norges sprøeste tatovering?

3800 påmeldte

Fredag kveld inviterte designerduoen Simen Staalnacke og Peder Børresen til Moods- showet «Norwegian Fairytales» på Bygdøy Kongsgård. Hele 3800 mennesker var påmeldt til den store motefesten, som var en hyllest til våre kjære norske folkeeventyr. Moods-gutta holdt hva de lovet. Selveste Espen Askeladd satt der og kappspiste med trollet, mens Bukkene Bruse gikk over broa - akkurat som i eventyret. De moteinteresserte kjendisene var selvsagt også på plass, og lot ikke regnet hindre dem i å bli fotografert på den røde løperen.LES OGSÅ: Eh, hadde du turt å gå i dette?

Lite glamour

Overraskende nok var det svært lite glamour. Korte minikjoler var erstattet med en salig blanding av støvler, Dr. Martens, store smykker og elleville dresser. For ikke å snakke om blått hår.De aller fleste av kjendisene hadde droppet stillettene og lyttet til værgudenes og Moods of Norways klare beskjed: «Gå med sko som egner seg på gård.»

Se hva de hadde på seg her

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer