Større Lepper

Slik gir du leppene dine en 3D-effekt

Det er enklere enn du tror!

Publisert
Sist oppdatert

Du trenger ikke ty til drastiske grep for at leppene skal se litt større og fyldigere ut! Å fylle leppene har blitt veldig populært, og realitystjerne Kylie Jenner (18) er blant dem som har blitt nokså kjente for leppene sine. Ja, hun har fylt dem, men 18-åringen er i tillegg veldig flink til å ta i bruk sminketeknikker som får leppene til å se større ut. Da KK.no møtte sminkemerket Youngbloods makeupartist - Daniel Chavez, måtte vi derfor bare spørre om hvordan vi kan få til dette, uten for mye jobb - eller å måtte legge seg under kniven.

Øverst i saken kan du se en video hvor Daniel deler sine aller beste tips! Klippet er på engelsk, men du kan finne alle tipsene under. For flere videoer, sjekk ut YouTube-kanalen vår HER.

Slik gjør du

1. Finn frem en lipliner i en farge som du elsker, og «strek» opp leppene dine på en veldig myk og naturlig måte.2. Bruk fingrene til å blende ut streken slik at det ikke blir så hardt.3. Fyll deretter fra siden og litt innover - nettopp for å få denne 3D-effekten.4. Dersom du har lyst på en leppe som er mer i fokus, kan du legge leppestift eller lipgloss over. Ifølge David blir det fort litt tungt med både leppestift og lipgloss på, så velg det du liker best.5. Se hvordan han gjør alt i videoen øverst - det er veldig enkelt!

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer