Dries Van Noten

Slik gjenskaper du Dries van Noten-stilen

Ta i bruk metalliske elementer, pastellruter, blonder og blomster.

Vi innrømmer det: Vi er forelsket i Dries van Notens visning for vår og sommer. Romantisk grunge var stikkordet, og transparente ruter og påsydde blomster prydet plaggene.

Denne stilen kan imidlertid enkelt gjenskapes. Her er våre tips til hvordan du gjør det:

- Det er flust av rutete skjorter i kjedebutikker og secondhandbutikker. Let etter de i pastelltoner evt blå- og rødtoner.

- Det er enklere å finne en blomstrete underdel enn en rutete underdel (selv om noen kjeder, som for eksempel Zara, har rutete dressbukser i sitt sortiment), gå for et skjørt i lyse grønne, blå, gule og røde toner (helst ensfarget) med blomstermønster eller blomsterapplikasjoner. Gå for store blomster i stedet for de små. Du kan eventuelt erstatte blomstrene med blonder: det gir tekstur til antrekket.

Les også: Lyseblått er en av vårens it-farger!

- Bruk et pastellfarget skjørt til en rutete skjorte, gå for et rett og noe løst skjørt: Da unngår du berte-looken.

- Dries van Noten viste flagrende og florlette kåper: Sjekk UFF eller Fretex for badekåper (!) med ruter, eller sjekk Ebay for japanske kimonoer med blomstermotiv.

Les også: Slik får du makeup-looken til Dries van Noten.

- Klipp av ermene på en flanellskjorte og bruk den som vest over en annen rutete skjorte. Klipp til et tynt belte av det ene ermet og knyt det rundt midjen. Bruk til lyse jeans.

image: Slik gjenskaper du Dries van Noten-stilen

DRIES-STILEN: Gå for metalliske sko, pastellruter og tekstur for å gjenskape looken til Dries van Noten.Skjorte fra H&M, 199 kr. Skjørt fra Daxon hos Ellos.no via Fashionstreet.no, 279 kr. Skjørt fra By Malene Birger hos my-wardrobe.com via fashionstreet.no, 1912 kr. Bukse fra Second Female hos zalando.no via fashionstreet.no, 699 kr. Sko fra Weekday hos nelly.com via fashionstreet.no, 799 kr.

 

Vil du abonnere på STYLEmag? Sjekk ut tilbudet her!