Brukthandel

Slik gjør du de BESTE kuppene på Finn

Du kan spare mye penger ved å kjøpe brukt, men du bør vite hva du skal se etter.

FINN.NO: Det er mye penger å spare ved å handle brukt på nettet, her er tipsene til hvordan du kan finne de beste kuppene. Foto: Shutterstock / happydancing
FINN.NO: Det er mye penger å spare ved å handle brukt på nettet, her er tipsene til hvordan du kan finne de beste kuppene. Foto: Shutterstock / happydancing Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Ja, vi kvinner elsker å shoppe, men selv om vi ønsker oss noe nytt så trenger det jo ikke alltid å være helt ubrukt. Second-hand er jo populært som aldri før, og uansett om du er ute etter skiutstyr, barneklær, brudekjole eller en ny sofa, så vil du alltid kunne finne gode brukttilbud på nettet.

– Det har for lengst blitt sånn at jeg nesten føler meg dum hvis jeg kjøper noe helt nytt. Det virker bare helt unødvendig, sier Ida Eliassen-Coker til KK.no. 

Hun ønsker å gjøre verden grønnere, og driver derfor bloggen Agreenerheart.no der hun deler tips til miljøvennlige, bærekraftige produkter og mat. Og hun er selvsagt en kløpper på å finne gode bruktkupp på nettet.

– Når jeg handler brukt, kan jeg unne meg luksus med god samvittighet, både for familieøkonomien og for miljøet, forteller hun.

Ved å kjøpe brukt kan du gi etter for shoppelysten litt oftere, uten at samboeren må ringe til Luksusfellen. Og er du heldig, kan du slå kloa i noen skikkelige bruktskatter.

LES OGSÅ: Se etter dette når du handler på nettet

Dette kan du spare penger på

De aller beste kuppene hun har gjort på Finn.no er innenfor barneklær- og utstyr, og hun påpeker at det er vanvittig mye du kan spare av både penger og tid på å kjøpe store klespakker til barna. Men hun har også gjort svært gode funn til seg selv innen elektronikk.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.