Salg

Slik gjør du et kupp på salg!

- Det er lett å gjøre bomkjøp på salg - vi gir deg tipsene om hva du bør se etter!

Slik gjør du et kupp på salg!
Publisert
Sist oppdatert

Du trenger ikke lenger reise til London for å handle på salg! Sommer og sol er synonymt med salg, og mens butikkene venter på å rydde plass til høstnyhetene, er det salg i både kjedebutikker men også i byens merkebutikker! Men hva skal man se etter?

 - Er du bevisst kan du gjøre mange kupp, men det er lett å la seg rive med og kjøpe plagg du angrer på! Du bør ha den nye sesongen i tankene før du handler, sier STYLEmags sjefredaktør Celine I. Aagaard!

Går du for tidløse plagg kan du gjøre mange kupp! Celines beste tips er å planlegge shoppingrunden!

Les også: Nå har sommersalgene startet!

- For å unngå kaos i hyllene og kø i prøverommet bør du handle når butikken åpner - da får du lett oversikt! Om du fortsatt ikke har reist på ferie kan du kjøpe deg en hel sommer-garderobe med 70 prosent rabatt! Det meste av kjoler, bikinier og sandaler er på salg og utvalget er bra!

Selv har Celine kjøpt nye favorittplagg til under 200-lappen! Og tipser alle med barn til å handle klær i en størrelse større og ha plagg for neste sommer!

Slik gjør du et kupp på salg!

 - Selv har jeg kjøpt en ny jumpsuit, en svart og en hvit kjole! Plaggene kan brukes både med sandaler nå i sommer eller stylet med høye hæler og blazer eller biker-jakke i høst, tipser Celine.

SALGSKUPP: STYLEmags sjefredaktør Celine I. Aagaard har funnet flere garderobefavoritter på salg. Blant annet en svart og hvit jumpsuit og en klassisk clutch fra Prada. Foto: Hippiehippiemilkshake.blogspot.no

Hvilke plagg bør vi se etter?

 - Kvalitetsplagg i hvitt og svart og fine plagg i jordtoner! Militærgrønn og brunt kommer også til høsten - så dette blir stayere i garderoben!

Slik gjør du et kupp på salg!

SHOP PÅ SALG: Kjole fra H&M, kr 30. Bombejakke fra Zara, kr 499. Topp fra Zara, kr 199. Jumpsuit fra Raquel Allegra via net-a-porter.com, ca. kr 1495. Veske fra Clare V via net-a-porter.com, ca. kr 2690. Sko fra Zara, kr 199. Foto: Produsentene, Net-a-porter.com.

Les også: Her gjør du designkupp du har råd til!

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer