Shopping

Slik gjør du et vintagekupp

Her er guiden som gjør det lekende lett - både i bruktbutikkene og på nett.

JAKTEN PÅ DEN PERFEKTE CHANELVESKEN: Vi er mange som sikler etter en Chanel 2.55 i knall rødt, eller en annen designerklassiker, men de er ofte litt for dyre, og derfor er det genialt å kjøpe den brukt. 

 Foto: Sara Johannessen
JAKTEN PÅ DEN PERFEKTE CHANELVESKEN: Vi er mange som sikler etter en Chanel 2.55 i knall rødt, eller en annen designerklassiker, men de er ofte litt for dyre, og derfor er det genialt å kjøpe den brukt. Foto: Sara Johannessen Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Second hand og redesign er i vinden som aldri før. Og når du handler klær brukt, beskytter du også miljøet. Ikke minst får du tak i noe ingen andre har.

Flere av oss forsøker å gjøre gode vintagekupp, men ender ofte med å være redd for å lukte møllkuler eller se ut som en gammel dame.

Her er tipsene til hva du bør se etter, hvor du skal lete og hvordan du styler kuppene.

Fem kupp som varer livet ut

1. Designerklær, vesker og tilbehør finner du lett til en mye bedre pris hos vintageforhandlerne. Christian Dior, Gucci, Chanel og YSL er evigvarende merker du bør holde øynene åpne etter.

2. Skinnvesker av alle slag er ofte mer sjarmerende når de er litt brukt. Se spesielt etter clutchvesker og andre lekre partyvesker.

3. Klassiske plagg som trenchcoaten, plisséskjørtet, kardigans og lignende er alltid sikre vinnere.

4. Silkeskjerf og tørklær kan styles på mange ulike måter. Bruktbutikkene bugner som regel over av slike skjerf, og prisen er som regel snill.

5. Tweedplagg à la Chanel piffer alltid opp garderoben. Se etter tweedjakker, lengre kåper og korte skjørt.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer