ØYENBRYN: Eksperten avslører vår største brynstabbe, og hvordan vi kan få de helt perfekte til partysesongen! Foto: Shutterstock / Olga Ekaterincheva
ØYENBRYN: Eksperten avslører vår største brynstabbe, og hvordan vi kan få de helt perfekte til partysesongen! Foto: Shutterstock / Olga Ekaterincheva Vis mer

øyenbryn

Slik gjør du øyenbrynene dine klare for festsesongen

Eksperten deler sine beste tips og triks!

Når det kommer til hvordan du skal forme brynene dine, er det mye forskjellige informasjon der ute: «De burde være buet», «nei, de burde ikke være buet». «De burde være kjempetjukke og dramatiske», «nei - de burde være så naturlige som mulig», og så videre... Aria Dylan, som er brynsstylist og eier av Dylan Studio, deler derfor sine beste tips med dere, slik at øyenbrynene skal være klare for festsesongen.

SÅNN SKAL DET GJØRES: Slik ser det ut når Aria Dylan har fikset brynene til en kunde.  Foto: Aria Dylan
SÅNN SKAL DET GJØRES: Slik ser det ut når Aria Dylan har fikset brynene til en kunde. Foto: Aria Dylan Vis mer

- Det vanligste problemet jeg kommer over daglig, er når kundene mine har nappet og formet brynene altfor mye. Noen har tatt det så langt at de nesten ikke har bryn igjen. Jeg kaller dette bryntortur!

Dersom du kjenner deg igjen i dette, og har nappet litt for mye, er hans beste tips å bare legge fra deg pinsetten og stoppe med en eneste gang. Deretter bør du la brynene dine vokse tilbake i minst seks uker før du gjør noe. 

LES OGSÅ: Slik får du brynene til å vokse fortere ut

Slik bør de formes

Men så kommer jo det store spørsmålet: Hvordan burde det egentlig formes? Hvor bør det starte, hvor burde det høyeste punktet på brynet være, og hvor bør det stoppe? Når det kommer til hvor brynet skal begynne, er det blitt fortalt mange forskjellige tips og triks til hvordan du kan finne ut av dette. Den vanligste metoden er vel å ta øyenskyggekosten din og legge den inntil utsiden av nesen. Ifølge Dylan skal det faktisk måles fra midt på neseboret og opp. 

Det høyeste punktet på brynet ditt burde ikke være på midten av brynet, men enda litt lenger ut. Cirka hvor brynet måler 2/3. «Halen» på brynet burde strekke seg ned til hjørnet av øyet ditt. Bare husk at brynet ditt skal gi et løft, så napp slik at den går naturlig langt benet du kjenner under brynet, forteller brynsstylisten.

Og glem ikke at brynene skal ha en naturlig, fin tjukkelse. Selvfølgelig er det utrolig kult med et par tykke Cara Delevingne-bryn, men noen ganger må man ha en litt spesiell look for å kunne klare å «pull that off». I mitt tilfelle ligger problemet i det at jeg har noen områder på brynet hvor det er mindre hår enn andre steder. Et par flekker liksom! Dylans beste tips er da å fylle inn disse områdene med pudder som er tilegnet bryn. Ifølge han vil det være med på å gi illusjonen av tettere bryn. Trenger du litt inspirasjon? Vi har plukket fram noen av våre favorittkjendisbryn!

KJENDISBRYN: Hailey Baldwin, Sarah Hyland, Gigi Hadid og Miranda Kerr har alle flotte, naturlige bryn! Foto: Scanpix
KJENDISBRYN: Hailey Baldwin, Sarah Hyland, Gigi Hadid og Miranda Kerr har alle flotte, naturlige bryn! Foto: Scanpix Vis mer

Sjekk KKs kjærlighetshoroskop

Saker spesielt utvalgt for deg: