øyenbryn

Slik gjør du øyenbrynene dine klare for festsesongen

Eksperten deler sine beste tips og triks!

ØYENBRYN: Eksperten avslører vår største brynstabbe, og hvordan vi kan få de helt perfekte til partysesongen! Foto: Shutterstock / Olga Ekaterincheva
ØYENBRYN: Eksperten avslører vår største brynstabbe, og hvordan vi kan få de helt perfekte til partysesongen! Foto: Shutterstock / Olga Ekaterincheva Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Når det kommer til hvordan du skal forme brynene dine, er det mye forskjellige informasjon der ute: «De burde være buet», «nei, de burde ikke være buet». «De burde være kjempetjukke og dramatiske», «nei - de burde være så naturlige som mulig», og så videre... Aria Dylan, som er brynsstylist og eier av Dylan Studio, deler derfor sine beste tips med dere, slik at øyenbrynene skal være klare for festsesongen.

- Det vanligste problemet jeg kommer over daglig, er når kundene mine har nappet og formet brynene altfor mye. Noen har tatt det så langt at de nesten ikke har bryn igjen. Jeg kaller dette bryntortur!

Dersom du kjenner deg igjen i dette, og har nappet litt for mye, er hans beste tips å bare legge fra deg pinsetten og stoppe med en eneste gang. Deretter bør du la brynene dine vokse tilbake i minst seks uker før du gjør noe. 

LES OGSÅ: Slik får du brynene til å vokse fortere ut

Slik bør de formes

Men så kommer jo det store spørsmålet: Hvordan burde det egentlig formes? Hvor bør det starte, hvor burde det høyeste punktet på brynet være, og hvor bør det stoppe? Når det kommer til hvor brynet skal begynne, er det blitt fortalt mange forskjellige tips og triks til hvordan du kan finne ut av dette. Den vanligste metoden er vel å ta øyenskyggekosten din og legge den inntil utsiden av nesen. Ifølge Dylan skal det faktisk måles fra midt på neseboret og opp. 

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer