Basisplagg

Slik gjør du sommerklærne høstvennlige

Det er ingen grunn til å pakke dem bort når temperaturen daler.

FÅ SOMMERGARDEROBEN TIL Å VARE: Med riktig styling er det ingenting i veien for å bruke de lyse jeansene, singleten eller kimonoen også utover høsten.  Foto: Produsenten
FÅ SOMMERGARDEROBEN TIL Å VARE: Med riktig styling er det ingenting i veien for å bruke de lyse jeansene, singleten eller kimonoen også utover høsten. Foto: Produsenten Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Selv om temperaturen er i ferd med å bli litt lavere og høsten nærmer seg, er det ingen grunn til å pakke vekk sommerklærne helt enda.

For styler du dem riktig, passer flere av dine sommerfavoritter utmerket i høstgarderoben din.

LES OGSÅ: Finn riktig singlet til din figur

Se bare her:

Kimonoen

Kimonoen er en sommerfavoritt som er helt super til å kaste over bikinien og se velkledd ut for strandlunsjen, men plagget kan absolutt brukes i hverdagen også. Og de duse pastellene blir minst like populære når vi går mot høst!

Når sommersola etterhvert takker for seg,  kan du kombinere den florlette kimonoen med en skinnbukse for å skape en kul kontrast i antrekket. Et par boyfriendjeans er også perfekt til den feminine jakken!

LES OGSÅ: Plagget som redder sommeren!

Den lyse jeansen

Jeans er en sikker vinner året rundt, og på sommeren sverger vi gjerne til de aller lyseste av dem, men ikke vær redd for å bruke lyse jeans i vinterhalvåret også.

Gjør deg klar for jobb- eller studiestart igjen, og dress opp den lyse olabuksen med en skjorte og en stilren blazer til. Da funker den både til jobb og fest!

LES OGSÅ: Perfekte jeans for kvinnelige former

Singleten

De tynne spagettistroppene vi husker fra 90-tallet, har gjort comeback i motebildet, og om du har sikret deg en singlet som denne, kan du absolutt bruke den i høst også!

Gi den delikate toppen et mer høstlig preg ved å mikse den med semsket skinn, frynser og tilbehør i jordtoner.

 

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer