Victoria Beckham

Slik hadde vi ALDRI forventet å se Victoria Beckham (42)

Dronningen av sorte og hvite antrekk overrasker i New York!

VICTORIA BECKHAM: Denne dama har gjort det svært godt som designer etter musikkarrieren sammen med resten av Spice Girls-jentene. Valg av farger i antrekkene til 42-åringen har derimot ikke forandret seg stort mye. Hun overrasket derfor stort da hun møtte opp i New York i et antrekk langt vekk fra det vanlige sort/hvite. Du kan se alle bildene nede i saken. Foto: Abaca
VICTORIA BECKHAM: Denne dama har gjort det svært godt som designer etter musikkarrieren sammen med resten av Spice Girls-jentene. Valg av farger i antrekkene til 42-åringen har derimot ikke forandret seg stort mye. Hun overrasket derfor stort da hun møtte opp i New York i et antrekk langt vekk fra det vanlige sort/hvite. Du kan se alle bildene nede i saken. Foto: Abaca Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Helt siden Victoria Beckham ble kjent på 90-tallet, etter å ha vært en del av popgruppen Spice Girls, har vi som oftest sett henne i sorte antrekk. Etter musikkarrieren gikk hun videre til å bli designer, og har gjort det fantastisk godt i moteindustrien. Men selv om fru Beckham har forandret karriere, er fargevalget i garderoben ganske så lik. Det er nemlig sjelden vi ser henne i antrekk som består av noe annet enn hvitt og sort. 

Det var derfor mange som ble ganske overrasket da 42-åringen gikk ut fra hotellet sitt i New York iført et rødt og blått antrekk. En ganske så utradisjonell fargekombinasjon, men Victoria får det til å funke, selvfølgelig! Designeren har også droppet sitt lange, mørke hår til fordel for en kortere frisyre med lysere toner. Saken fortsetter under bildeserien og annonsen.

Berømt familie

Men det er ikke bare Victoria selv som har gjort det bra. Som de fleste vet er hun gift med fotballegende David Beckham, og sammen har de fått fire barn: Brooklyn (17), Romeo (13), Cruz (11) og Harper (4). Romeo har allerede blitt et kjent ansikt i moteindustrien da han ifjor var en del av Burberrys julekampanje. 17 år gamle Brooklyn dater ikke bare den populære skuespilleren Chloë Grace Moretz, men har også en lovende fotografspire. 

Det ble nemlig mye fokus rundt 17-åringen i mediene da han også ble hyret inn av Burberry til å fotografere deres nye parfymekampanje i Londons trendy gater. Dette har satt sinnet i kok hos flere personer, som via sosiale medier har kritisert det britiske motehuset for å sette en 16-åring, uten spesielt mye fotoerfaring, til å ta bilder til motekampanjen. Du kan lese hele saken her! Minstemann Harper er bare 4 år gammel, men har en garderobe mange av oss gjerne skulle hatt. Bare i en litt større størrelse, da. Det er helt klart og tydelig at Victorias egen stil går igjen i Harpers, bare sjekk ut det søte bildet i karusellen under, og se også et utvalg av 42-åringens sorte looks!

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer