Anna Wintour:

Slik har du aldri sett Anna Wintour før

Videoen av Vogue-redaktøren har fått over én million visninger.

ANNA WINTOUR: Vogue-redaktøren overrasket stort og slapp seg løs på talkshowet til James Corden. Foto: Scanpix
ANNA WINTOUR: Vogue-redaktøren overrasket stort og slapp seg løs på talkshowet til James Corden. Foto: Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Du har sikkert sett bilder av henne på første rad under moteukene. Gjemt bak de sorte, store solbrillene hun aldri er foruten. Anna Wintour (67), en legende i motebransjen som mange er lettere skremt av. Kanskje er det på grunn av hennes mystiske vesen, men sikkert også på grunn av «The Devil Wears Prada».

Du har sikkert sett filmen, eller hvert fall hørt om den, men det hele begynte som en bok skrevet at Lauren Weisberger. Boken er basert på hennes tid som praktikant i Vogue for ingen andre enn Anna Wintour. Psst: Vogue-redaktør Anna Wintour går hardt ut mot britiske designere!

Hovedkarakteren i boken og filmen, «Miranda Priestley», er derfor basert på henne, og måten redaktøren blir portrettert på er kald, streng, slem, men innerst inne god alt på en og samme tid. I et intervju med The Times som er sitert av Daily Mail insisterer forfatteren på at boken ikke var en salgs hevn på Wintour og at hun ikke trodde at hun kom til å få så mange reaksjoner.

- Ble jeg lei meg? Jeg ble så lei meg. Hadde jeg visst hvordan boken ville bli mottatt hadde jeg nok aldri skrevet den. Den er jo tydelig inspirert av Anna (Wintour) og tiden min i Vogue, men jeg har dratt på mye.

LES OGSÅ: «The Devil Wears Prada» gjør comeback - på broadway

THE DEVIL WEARS PRADA: Her er Meryl Streep i rollen som Miranda Priestley - en karakter basert på Vogue-redaktør Anna Wintour. Foto: Scanpix
THE DEVIL WEARS PRADA: Her er Meryl Streep i rollen som Miranda Priestley - en karakter basert på Vogue-redaktør Anna Wintour. Foto: Scanpix Vis mer

Viser en helt ny side av seg selv

Det eneste vi ser av Wintour, utenom hennes deltagelse på fasjonable fester og motevisninger, er når hun lar seg intervjue av Vogue selv. Som oftest er dette i form av oppsummeringer magasinet gjør etter ulike moteuker, men hun har også stilt opp i Vogues «73 Questions». Et konsept hvor magasinet stiller kjente mennesker 73 spørsmål på svært kort tid.

I intervjuet avslører Wintour at hennes favorittkomiker er James Corden. Mannen bak «The Late Late Show» og det kjente segmentet «Carpool Karaoke». Psst: Michelle Obama ble med James Corden på rånetur!

I talkshowet har han også andre innslag, deriblant «Spill Your Guts or Fill Your Guts». Her får han besøk av noen av verdens største stjerner som enten må svare på noen ganske så fæle spørsmål, eller spise det som står foran dem. Det kan være alt ifra fuglespytt til fritert smør.

Vi ble derfor ganske så overrasket da motedronningen Wintour selv dukket opp på «The Late Late Show» - nettopp for å være med på dette innslaget. Hun får blant annet spørsmålet om hvilken kjendis hun aldri vil invitere tilbake til den ærverdige Met-gallaen. Og ja - hun svarer! Slik har du aldri sett Anna Wintour før:

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer