Julia Roberts:

Slik har du aldri sett Julia Roberts før

Hei, ny sveis!

JULIA ROBERTS: Den prisbelønte skuespilleren har gjennom hele karrieren prøvd ut alle slags klesstiler, men er kanskje spesielt kjent for sine varierende hårfrisyrer og hårfarger. FOTO: NTB Scanpix
JULIA ROBERTS: Den prisbelønte skuespilleren har gjennom hele karrieren prøvd ut alle slags klesstiler, men er kanskje spesielt kjent for sine varierende hårfrisyrer og hårfarger. FOTO: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Julia Roberts er et kjent navn for mange, og har vært et såkalt skjønnhetsikon verden over helt siden hun debuterte i sin skuespillerkarriere med filmen «Satisfaction» i 1988. Nå har hun rukket å bli 51 år gammel - men like vakker, det er hun fortsatt!

Den prisbelønte skuespilleren har gjennom hele karrieren prøvd ut alle slags klesstiler, men er kanskje spesielt kjent for sine varierende hårfrisyrer og hårfarger. Hun har tross alt vært innom alt fra svarte krøller og stritt rødt hår - til rosa fletter og lange, blonde lokker. Nå har hun igjen fikset på manken, og denne gangen til noe vi aldri har sett henne med tidligere!

På Instagram har det nemlig blitt postet et bilde av superstjerna med lob - altså en litt lengre bob som klippes og vinkles til at den blir akkurat lang nok til å nå skuldrene. En lob gir også håret både fylde og form. Dette kledde hun, synes vi!

View this post on Instagram

@juliaroberts ❤️ new ✂️#sergenormant

A post shared by Serge Normant (@sergenormant) on

Populær frisyre

Lob-frisyren har også vært svært populær i Norge i en periode. Agnes Gulbrandsen, som driver kjendisfrisørsalongen Gevir på Grünerløkka og Eger, har tidligere sagt til KK at felles for denne looken er at du får en vakker, naturlig og klassisk frisyre som er feminin. Den må ikke forveksles med en såkalt Pixie-frisyre, som er en mye kortere variant.

- Vanessa Rudjord, Hanneli Mustaparta og Jenny Skavlan er alle vakre med lob, sa Agnes til KK.no.

LES OGSÅ: Julia Roberts fyller 50 år!

Mange ulike frisyrer

Som tidligere nevnt er ikke Roberts akkurat fremmed for å gjøre drastiske forandringer med håret - som mange andre gjerne er. Mest kjent i dag er hun kanskje for en mørkeblond frisyre med mye volum som når henne nesten til brystet.

Hun har også gått for en langt kortere og luftigere variant, med håret lagt bakover - som dere ser under her.

View this post on Instagram

#FBF 😉 Oh so serious 😁

A post shared by Julia Roberts (@juliaroberts) on

Her er hun med den såkalte «Pretty Woman»-frisyren som mange kanskje vil forbinde henne med. Halvlangt, mørkt og tilfeldig hår med mye krøller. Det liker vi!

FRISYRE: Halvlangt, mørkt og "tilfeldig" hår med krøller. FOTO: NTB Scanpix
FRISYRE: Halvlangt, mørkt og "tilfeldig" hår med krøller. FOTO: NTB Scanpix Vis mer

Denne frisyren er også veldig kledelig, og noe Roberts har brukt mye gjennom årene. Langt, blondt hår med en løs flette i strikk.

View this post on Instagram

Lurking into the weekend BFF style.

A post shared by Julia Roberts (@juliaroberts) on

LES OGSÅ: De har spilt i noen av verdens største filmer - men hvor begynte karrieren?

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer