Oslo Fashion Week

Slik har du ikke sett Moods før

Moods of Norway er ikke redd for å få møkk på fingra. Nå erobrer de «bilbransjen».

SEXY: Slik har du ikke sett Moods før! Car wash-scener a la Liv Tyler i One Night At McCool's var blant overraskelsene på fredagens Moods of Norway show på Freia Sjokoladefabrikk. Foto: Per Ervland
SEXY: Slik har du ikke sett Moods før! Car wash-scener a la Liv Tyler i One Night At McCool's var blant overraskelsene på fredagens Moods of Norway show på Freia Sjokoladefabrikk. Foto: Per Ervland Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Gentlemen; start your engins!

Slik startet gutta fra Stryn visningen sin denne gangen. Her er programmet for hele moteuka.

Bilkultur møter fashion

Der forrige sesong, Cocktail Farming var en hyllest til den hardtarbeidende bonden som sørger for mat på bordet og cocktailbær i sene drinker er denne sesongens show og kolleksjon - Cocktail Transportation - en hyllest til bilmekanikeren, racerbilføreren og car wash-piken.

Freia Sjokoladefabrikk var for anledningen dekorert med enorme wunderbaums, terninger og hjuldeksler. Og underholdningen sto som seg hør og bør i motoroljen og bremsesporenes tegn.

Les også: Her gjelder ikke røykeloven

Rallygutter på catwalken

Selvsagt var det kjendiser på catwalken også denne gangen.

Og de var vel nærmest selvskrevne, sesongens kjendismodeller.

Ailo Gaup gjorde god figur i Moods of Norway klær, det samme gjorde brødrene Henning og Petter Solberg.

Les også: Tone og Aksel gjorde det igjen

Se bilder fra showet her:Anvendelige klær

Publikum fikk selvsagt også musikalske innslag i «motorisert» stil.

Vazelina Bilopphøggers og Wig Wam rocket catwalken mellom de ulike delene av Moods-kolleksjonen.

Og selvsagt må vi ikke glemme klærne!

Moods-gutta, Simen Staalnacke og Peder Børresen, bød denne gangen på en kolleksjon med hovedvekt på jeans og klær for dame, iblandet noen mods-inspirerte herreantrekk med en anelse nerde-attitude.

Uttrykket er umiskjennelig «moodsk», men mange av plaggene er enda mer anvendelige enn tidligere kolleksjoner, mye på grunn av en fargeskala med fokus på grått og sort, og bruk av tofarget brokade og ensfargede stoffer i kontrast til de psykedeliske mønstrene vi har sett tidligere.

Men gutta var ikke glemt de heller.

Den typipske Moods-dressen kommer i flere varianter, og selv om de fleste er i basisfarger, kjøres det på med rosa og lilla inni mellom.

Det har blitt sagt mye om Moods of Norway; At det er gjennomkommersielt. Bare business. At de vanner ut begrepet rotnorsk. Men det skal de ha, Moods-gutta: De har i alle fall fått norske menn til å gå i rosa. Og være stolte av det.
APPLAUDERT: Ailo Gaup gjorde stor suksess på catwalken. Og han hadde gode støttespillere på sidelinjen.
APPLAUDERT: Ailo Gaup gjorde stor suksess på catwalken. Og han hadde gode støttespillere på sidelinjen. Vis mer
MODIG FARGE: Moods-mannen kler seg gjerne i både rosa og lilla.
MODIG FARGE: Moods-mannen kler seg gjerne i både rosa og lilla. Vis mer
FORBILDER: Moods of Norway-gutta gikk også i rosa under fredagens visning.
FORBILDER: Moods of Norway-gutta gikk også i rosa under fredagens visning. Vis mer
(RALLY)MODELLER: Henning (t.v.) og Petter Solberg har kanskje en ny karriere på trappene hvis rally-sesongen blir en skuffelse? Under Moods of Norway-visningen fredag kveld høstet de i alle fall applaus for sin innsats som catwalkmodeller. Foto: Per Ervland
(RALLY)MODELLER: Henning (t.v.) og Petter Solberg har kanskje en ny karriere på trappene hvis rally-sesongen blir en skuffelse? Under Moods of Norway-visningen fredag kveld høstet de i alle fall applaus for sin innsats som catwalkmodeller. Foto: Per Ervland Vis mer
Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer