Adele:

Slik har du ikke sett superstjernen før!

- Jeg sminker meg sjelden og kan ikke legge eyeliner, innrømmer Adele.

ADELE: Superstjernen Adele møtte makeup-artist Nikkie usminket for å få full glam. Skjermdump: YouTube
ADELE: Superstjernen Adele møtte makeup-artist Nikkie usminket for å få full glam. Skjermdump: YouTube Vis mer
Publisert

Adele (33) har fått massiv oppmerksomhet den siste tiden. Det er kanskje ikke så rart, siden hun plutselig trakk seg tilbake fra rampelyset og kom tilbake med et smell, da låta Easy on me, hennes første singel fra det siste albumet ble sluppet i oktober. Låta, i kjent Adele-stil, ble det første døgnet den mest streamede låten på Spotify noensinne.

I november prydet hun også både britiske og amerikanske Vogue sine covere, hvor bildene fikk nettet til å koke. Ikke nok med det, nylig satte hun seg også ned med talkshow-giganten Oprah Winfrey i et to timers langt CBS-intervju - hvor hun åpnet seg opp om både skilsmissen, vektnedgangen og nyforelskelsen.

- Jeg sminker meg sjelden

Det er ingen tvil om at 33-åringen er på en omfattende promoteringsrunde med sitt nye album 30, og i den forbindelse tok hun også turen innom en av verdens mest populære YouTubere og makeup-artister, Nikkie de Jager, bedre kjent som NikkieTutorials.

I en video, kalt «Power of Makeup» får Nikkie æren av å sminke superstjernen, som er kjent for sin dramatiske, men ikoniske look.

Helt siden hun først stod på scenen med låta Hometown Glory i 2008 har nettopp eyelineren vært en av Adeles signaturer. Den har blitt forsøkt kopiert av kvinner over hele verden (undertegnende inkludert) riktignok med vekslende hell. Men det er ikke bare undertegnende som sliter med å legge den perfekte eyelineren. I samtalen med NikkieTutorials, kommer det nemlig også frem at Adele selv ikke kan sminke sin egen signatur-look.

- Jeg sminker meg sjelden og jeg er ikke akkurat flink til å sminke meg. Jeg kan ikke legge en eyeliner, sier hun spøkefullt og legger til:

- Men jeg vet eyelineren min er ganske kjent!

Men hvis hun først skal sminke seg selv, legger hun ikke skjul på at hun gjør det enkelt. Og hva hun helst unngår:

- Jeg er veldig dårlig på vipper og kan ikke påføre falske øyenvipper. Det er galskap! Hvis jeg først skal påføre min egen sminke, gjør jeg det enkelt. Jeg påfører en krem med glow og legger bronzer i hele ansiktet, for da ser det ut som jeg kommer rett fra stranda.

Kanskje vi klarer å plukke opp noen sminketips fra videoen selv. Her kan du se hele intervjuet og hvordan du kan legge sminken Adele-style:

- Å trene fikk meg til å føle meg bedre

I intervjuet med Vogue åpner Adele opp om skilsmissen fra ektemannen Simon Konecki (47), som hun var gift med fra 2016 til 2021, den delte barneomsorgen for sønnen Angelo (8), den drastiske vektnedgangen og ikke minst nyforelsken med NBA-agenten Richard Paul (39) - som hun viste seg offentlig med for første gang i sommer.

Mange har spekulert og undret seg over kiloene som har forsvunnet på rekordtid, og om dette handler om skilsmissen, og det er noe Adele indirekte bekrefter i Vogue-intervjuet.

- Det handlet om angsten min. Å trene fikk meg til å føle meg bedre. Det handlet ikke om å gå ned i vekt, men derimot om å bli sterk og gi meg selv egentid uten telefonen min. Jeg ble ganske avhengig av det, og trente to-tre ganger om dagen.

Oppdag mer mote, livsstil og historier fra virkeligheten på KK.no

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer