Kim Kardashian

Slik har hun tatt rotta på Victoria's Secret

– Få har bygd seg et univers som Kardashian har gjort.

GJØR SUKSESS: Kim Kardashian gjør suksess med solution wear-merket Skims. FOTO: Instagram
GJØR SUKSESS: Kim Kardashian gjør suksess med solution wear-merket Skims. FOTO: Instagram Vis mer
Publisert

De som trodde det var en døgnflue, må nok tro om igjen. Kim Kardashians såkalte solution wear-linje Skims ble nylig verdsatt til svimlende 3,2 milliarder dollar. Hovedpersonen selv kan som merkets største aksjonær le hele veien til banken. Hvordan klarte hun det?

Da merket først ble lansert tilbake i 2019 var det ikke uten kontrovers. Kimono var nemlig opprinnelig merkenavnet som etter knusende kritikk og anklager om kulturell appropriasjon raskt skiftet navn til Skims.

– Kim Kardashian og hennes team gjorde det som tidligere var hold in til shapewear, og det var en genistrek, sier MinMote-journalist Elise Alexandra Gulbrandsen.

– Dermed ble tøyet mindre skremmende, og faktisk kult. Fine kampanjebilder, blest og kritikk i media og virale TikToks har vel heller ikke skadet, legger Gulbrandsen til.

– Også har selvsagt en superstjerne som Kim Kardashian stor påvirkningskraft.

For til tross for en litt kranglete start ble shapewear-merket raskt en suksess, mye takket være at Kardashian selv heftig promoterte det til sine hundrevis av millioner av følgere på sosiale medier.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer