Havfrue

Slik hekler du din egen havfruehale

Er dette den nye One Piece-en?

HAVFRUEHALE: Danske Maria Buck Jensen bestemte seg for å hekle sin egen havfruehale. Nå vil alle ha oppskriften på plagget! Foto: Moensterbryder.wordpress.com
HAVFRUEHALE: Danske Maria Buck Jensen bestemte seg for å hekle sin egen havfruehale. Nå vil alle ha oppskriften på plagget! Foto: Moensterbryder.wordpress.com Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Ja, hvis du kan å hekle, hvorfor ikke hekle akkurat det du vil ha? Som for eksempel en havfruehale? Det var nemlig det danske Maria Buck Jensen bestemte seg for da hun så at mange heklet havfruehaler til barna sine på noen amerikanske nettsider. 

- Jeg tenkte bare at en sånn vil jeg jo ha selv! Den er så deilig å ligge i og kose seg på sofaen med. Dessuten forbinder man jo ofte havfruer med noe grasiøst og feminint, noe som er den rake motsetningen av å ligge på sofaen og se på tv. Den kontrasten liker jeg, men også det å leke litt i hverdagen, sier Buck Jensen til KK.no. 

Hun forteller også at hun er svært overrasket over hvor mange henvendelser hun har fått etter at hun la ut bilder og oppskrift på bloggen sin Mønsterbryder. Kanskje dette er et prosjekt du kunne tenkt å starte på til deg selv eller noen andre? Under annonsen finner du bilder og oppskrift slik at du kan lage din helt egne havfruehale! Skulle du trenge mer hjelp underveis kan du gå inn på bloggen hennes og lese en grundigere beskrivelse av alt som trengs og hvordan du gjør det.

 

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer