Vinterklær

Slik holder de seg heite i kulda

Her er stjernene som holder både varmen og stilen.

Anna Friel, Taylor Momsen og Mollie King er stjerner som har funnet vinterstilen.
Anna Friel, Taylor Momsen og Mollie King er stjerner som har funnet vinterstilen. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Vinteren er ikke høysesong for fashion. Det er bare å innse det: Vi blir ikke like foxy i knelange boblejakker og brune støvletter som i stilettsandaler og sommerkjoler. Men selv om de blå gradene biter i kinnene og tvinger deg inn i ullstilongsen er det ingen grunn til å gi opp alt som heter stil. Du trenger heller ikke velge mellom å se bra ut og å holde varmen.

La deg inspirere av stjernene som holder stilen i kulda:

Tilbehøret som teller

Det finnes også mye lekkert tilbehør som beskytter deg mot sprengkulda: Se Luer, votter og skjerf og tilbehør som holder deg varm.

Grovstrikket

Skjerf og luer kan gi deg en ypperlig anledning til å piffe opp et ellers ordinært antrekk på, samtidig som du holder varmen.Kanskje slipper du å bli forkjølet også.I høst er det først og fremst grovstrikkede skjerf i edruelige jordfarger som brunt, beige og rustrødt som gjelder.Se det varmende tilbehøret her:

På luefronten ser vi mye fuskepels og dusker. Mange sverger også til fuskepelsjakka, som er denne vinterens trendplagg nummer én.

Fake med stil

Om du så vil gå for eksklusive jakker i nostalgisk filmstjernestil, eller dyriske leopardkopier og rocka korte boleroer - du vil garantert finne noe du liker. Vintage-trenden er også overalt.Det trenger heller ikke å koste skjorta - de fleste kjedebutikkene kjører mye juksepels nå.

Finn din fuskepelsfavoritt her:

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer