Artikkelen kan inneholde annonselenker

Slik holder du på sommergløden

Med litt innsats kan man beholde sommergløden hele året.

GLØD: Med riktig produkter kan sommergløden vare hele året. FOTO: @heltkrem.no
GLØD: Med riktig produkter kan sommergløden vare hele året. FOTO: @heltkrem.no Vis mer
Publisert

Nøkkelen til glød er eksfoliering og fukt. Får man dreisen på dette er man på god vei til en sunn glød som varer.

En enkel måte å fjerne døde hudceller på, som gjerne er en av hovedårsakene til at huden er gusten og grå, er å bruke et mildt eksfolieringsprodukt, som for eksempel renseproduktet Daily Milkfoliant fra Dermalogica. Rensen inneholder trendingrediensen havre, som virker både betennelsesdempende og mykgjørende. Hell litt pulver i hånden og tilfør noen dråper med vann, påfør dermed i rent ansikt og masser i ett minutt. Skyll deretter huden og fortsett med neste steg i rutinen. Denne rensen passer for alle hudtyper, inkludert sensitiv hud.

Dermalogica Daily Milkfoliant
Dermalogica Daily Milkfoliant Vis mer

Serum med C-vitamin bidrar også til glød, og er en av de mest effektive ingrediensene i hudpleie. Året rundt. C-vitamin bidrar i tillegg til å redusere pigmentering og stimulere kollagenproduksjonen, en skikkelig multitasker med andre ord! Vichy Liftactive Supreme Vitamin C Serum med 15% ascorbic acid (C-vitamin), samt ingrediensen pycnogenol, en ingrediens som trender, fordi det er en kraftig antioksidant, som reduserer aldringstegn. I tillegg til disse to ingrediensene inneholder serumet hyaluronsyre.

Vichy Liftactive Supreme Vitamin C Serum
Vichy Liftactive Supreme Vitamin C Serum Vis mer

White Tea Skin Solutions fra Elizabeth Arden er en nylansering. Kremen har en spesiell tekstur, små kuler i en gélformel, som løses opp i det formelen smøres på huden. Til tross for en lett tekstur er denne kremen veldig fuktighetsgivende. Ingrediensen EGCG er hovedstjernen i denne kremen. EGCG er en kraftig antioksidant, i tillegg til å virke beroligende på huden, denne ingrediensen vil du garantert se mer til i tiden fremover. Kremen gir masse fukt og en utrolig fin glans til huden, uten å bli fet. Passer for alle hudtyper.

Elizabeth Arden White Tea Skin Solutions
Elizabeth Arden White Tea Skin Solutions Vis mer

Selvbruningsdråper Tan Glow Face Drops fra Sunny Stories er så enkelt og lite skummelt å bruke! Man drypper noen dråper i den kremen man bruker og påfører ansiktet som vanlig. På denne måten kan man bygge opp fargen i eget tempo, uten å være redd for skjolder eller for mye farge. Vegrer man seg for å bruke selvbruning er dette definitivt den letteste måten å bruke selvbruning på. 3-4 dråper i kremen gir en gyllen glød, mens ytterligere dråper vil gi en dypere farge.

Sunny Stories Self Tan Glow Face Drops Gradual Tan
Sunny Stories Self Tan Glow Face Drops Gradual Tan Vis mer

Den kjappeste veien til glød er hudsminke med lysreflekterende ingredienser. Noen av de fineste glød-produktene på markedet kommer fra Laura Mercier. Nå har merket lansert en Tinted Moisturizer, en lett krem, som kan erstatte fuktighetskrem for noen hudtyper. Den gir lett dekk til huden og en diskrét, men fin glød, for en perfekt «no-makeup makeup»-look. Formelen inneholder vitamin C og E, samt SPF 30.

Laura Mercier Tinted Moisturizer Light Revealer Natural Skin Illuminator
Laura Mercier Tinted Moisturizer Light Revealer Natural Skin Illuminator Vis mer

BeautyAct By Kicks Multi-Task Dewy Face Gloss Pink er en lett, rosa gél, som gir en naturlig glød. Dette er et multiprodukt, og perfekt å ha i vesken, for å bruke på lepper, kinn og øyelokk, for å kjapt gi en friskere farge til ansiktet. Det samme produktet får man også med bronsefarge, som gir en solbrun glød, eller en transparent variant, som gir en "glasshud"-effekt.

BeautyAct By Kicks Multi-Task Dewy Face Gloss Pink
BeautyAct By Kicks Multi-Task Dewy Face Gloss Pink Vis mer

Om huden trenger en liten boost etter sommeren er Exuviance Anti-Pollution Renewal Mask perfekt. Denne masken inneholder ingredienser som reduserer effekten forurensing kan ha på huden, i tillegg til å gi «påfyll» til huden i form av NMF (Natural Moisturizing Factor), ingredienser som er viktig for en sterk hud og hudbarriere.

Masken påføres ren hud på kvelden, man skal gi den 5 minutter til å absorbere, deretter kan man påføre sin vanlige krem. En superenkel måte å bruke ansiktsmaske på!

Exuviance Anti-Pollution Renewal Mask
Exuviance Anti-Pollution Renewal Mask Vis mer

Oppdag mer mote, livsstil og historier fra virkeligheten på KK.no

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer