Vintermote

Slik holder du stilen i minusgrader

Nei, du må ikke gå i UGGs og boblejakke.

STILTIPS: Få stiltipsene til disse jentene i bildeviseren lenger nede i artikkelen. Foto: Tone Ra Pedersen
STILTIPS: Få stiltipsene til disse jentene i bildeviseren lenger nede i artikkelen. Foto: Tone Ra Pedersen Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Stem her!

Synes du det er vanskelig å holde stilen om vinteren?

Nå er vi endelig på den «riktig siden» av året! Vi drømmer om vår, sol, og sesongens vakre maxikjoler, cityshorts og 70-tallsinspirerte tresko.Fristende å gå i dvale i Michelinmann-jakke og skeivtråkkede UGGs til plussgradene kommer?Fortvil ikke. Det er faktisk fullt mulig å holde stilen – selv om det er styggkaldt ute.SE OGSÅ: Dunjakker som faktisk er fine

Det beste trikset

- Det er en utfordring å kle seg bra om vinteren, men trikset er å bruke tynne ullklær underst, sier KK.no’s motejournalist Cecilie Leganger (34).- Da kan du droppe de aller tjukkeste plaggene. Lag på lag med ull gjør at du holder på varmen, uten at du føler deg polstret. Kollega Ida Bergstrøm (30) er enig.- Ikke gi fullstendig opp! UGGs er sikkert det mest behagelige å gå i, men det er ikke pent. Bruk heller noen stiligere sko, men med raggsokker oppi. Du trenger heller ikke gå for den største boblejakka. Ull lag på lag isolerer kanskje bedre enn du tror.Se bilder av KK.no-journalistenes vinterantrekk i bildeviseren under.

Ikke glem tilbehøret

- Men ikke la det å være moteriktig gå på bekostning av å holde varmen. Det ser ikke bra ut - uansett hva du har på deg – hvis du holder på å fryse i hjel, understreker motejournalist Kjersti Pernille Skar Staarvik. - Mitt beste stiltips er å bruke accessoirer tilpasset sesongen, som luer, hatter, hansker og skjerf. - Litt farge hjelper også. Om vinteren er det mye mørke farger, det gjør det mye enklere å matche, men en liten fargedetalj som skjerf eller leppestift, gjør seg. Har du noen tips? Del dem gjerne med andre lesere i forumet under.

Andre gode tips

KK.no tok også en tur ut i Oslo’s gater for å høre hva kvinnen i gata gjør for å bevare stilen i minusgrader.- Mitt beste tips er å kjøpe vintage. Bruktbutikker har mange fine vinterjakker som ikke alle andre har, sier student Lene Nystrøm (27). - Pynt i håret hjelper mye. Ellers kan fargerike jakker eller tilbehør, som lue, votter og skjerf, løfte antrekket, sier filmstudent Eira Boquist (25).Men hvis du ikke er glad i luer, finnes det stilfulle alternativ.- Sørg heller for at jakka har ei god og stor hette. Så slipper du luesveis også, foreslår Nystrøm. - Tubeskjerf, anbefaler Boquist. - Det kan brukes som både lue og skjerf. Se bilder av antrekkene og få flere vintervennlige tips her:

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer