Eva Mendes

Slik holder Eva Mendes seg ung!

- Jeg sitter aldri i ro.

EVA MENDES: 43-åringen deler sine beste trening- og skjønnhetstips!  Foto: Splash News
EVA MENDES: 43-åringen deler sine beste trening- og skjønnhetstips! Foto: Splash News Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Skuespiller Eva Mendes (43) har stadig havet på lista over verdens vakreste kvinner. Og vi i KK.no-redaksjonen er ikke overrasket! Noe vi heller ikke ble da hun fant kjærligheten med kjekkasen Ryan Gosling under innspillingen av «The Place Beyond The Pines» i 2012. 

Siden den gang har paret fått døtrene Esmeralda Amada Gosling (2) og Amada Lee Gosling (11 måneder) - og Mendes stortrives i mammarollen. I et nylig intervju med magasinet Shape forteller hun nemlig at hun setter stor pris på de enkle tingene i livet. 

– Det som folk inne vet om meg, er at elsker å være hjemme. Jeg foretrekker å være hjemme sammen med døtrene våre fremfor å gå på rød løper, sier hun.

Under årets Oscar-utdelingen, hvor Ryan Gosling var nominert for beste mannlige skuespiller, dukket han opp på den røde løperen med søsteren sin. Mendes var heller ikke ved Goslings side under Golden Globe Awards, da han vant prisen for beste skuespiller i en musikal. Men han rørte mange med sine varme ord om kjæresten da han holdt takketalen. (Pssst: Anmeldelse «La La Land»: - Det skulle vise seg å bli en langdryg affære, men Ryan Gosling skuffer oss aldri!)

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer