Eva Mendes

Slik holder Eva Mendes seg ung!

- Jeg sitter aldri i ro.

EVA MENDES: 43-åringen deler sine beste trening- og skjønnhetstips!  Foto: Splash News
EVA MENDES: 43-åringen deler sine beste trening- og skjønnhetstips! Foto: Splash News Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Skuespiller Eva Mendes (43) har stadig havet på lista over verdens vakreste kvinner. Og vi i KK.no-redaksjonen er ikke overrasket! Noe vi heller ikke ble da hun fant kjærligheten med kjekkasen Ryan Gosling under innspillingen av «The Place Beyond The Pines» i 2012. 

MØTTES UNDER INNSPILLING: Ryan Gosling og Eva Mendes møttes under innspillingen av «The Place Beyond The Pines» i 2012. Foto: Afp
MØTTES UNDER INNSPILLING: Ryan Gosling og Eva Mendes møttes under innspillingen av «The Place Beyond The Pines» i 2012. Foto: Afp Vis mer

Siden den gang har paret fått døtrene Esmeralda Amada Gosling (2) og Amada Lee Gosling (11 måneder) - og Mendes stortrives i mammarollen. I et nylig intervju med magasinet Shape forteller hun nemlig at hun setter stor pris på de enkle tingene i livet. 

– Det som folk inne vet om meg, er at elsker å være hjemme. Jeg foretrekker å være hjemme sammen med døtrene våre fremfor å gå på rød løper, sier hun.

Under årets Oscar-utdelingen, hvor Ryan Gosling var nominert for beste mannlige skuespiller, dukket han opp på den røde løperen med søsteren sin. Mendes var heller ikke ved Goslings side under Golden Globe Awards, da han vant prisen for beste skuespiller i en musikal. Men han rørte mange med sine varme ord om kjæresten da han holdt takketalen. (Pssst: Anmeldelse «La La Land»: - Det skulle vise seg å bli en langdryg affære, men Ryan Gosling skuffer oss aldri!)

LES OGSÅ: Her gir Meryl Streep et stikk til Donald Trump

- Jeg elsker intervaller! 

Foruten å være hjemme med de to små døtrene, er Mendes opptatt av å holde seg i form. Til bladet røper hun sine beste trenings- og skjønnhetstips. (Pssst: Dette er rumpetreningen Khloé Kardashian digger!

- Trening er den tiden jeg tillater å bruke på meg selv. Å vite at jeg har en time dedikert til min velvære er en prioritet for meg. Jeg trener tre ganger i uken, men når jeg skal gjøre meg klar for et event eller mot sommeren, øker jeg det til fem dager i uken, sier hun og legger til:

- Jeg elsker å trene intervaller og ser store resultater versus å løpe med jevn puls i 30 eller 45 minutter som jeg gjorde før. Mellom intervallene løfter jeg vekter. (Pssst: 3 supereffektive økter på mølla!)

Videre forklarer hun at hun synes det har vært mer utfordrende å komme tilbake i form etter hun fødte sin andre datter. 

- Likevel er jeg på farten hele tiden og jeg sitter sjeldent i ro. I tillegg prøver jeg å være et godt forbilde for barna, så det finnes ikke noe junkfood i huset lenger. 

LES OGSÅ: Ashley Graham: - Kvinner har lenge blitt fortalt at de er stygge når de har et par ekstra kilo for mye

Fiske- og kokosolje 

Er det en ting vi ofte lurer på så er det hvordan Hollywood-stjernene klarer å bevare gløden i huden året rundt. Ifølge 43-åringen kommer den glødende huden fra innsiden. Fra store mengder vann, til avokado og kokosolje. (Psst: Avokado er proppfull av fett, men likevel slankende!)

- Hvis ikke jeg spiser riktig blir huden min gusten. Jeg tar fiskeolje til kosttilskudd og elsker kokosolje, noe jeg blant annet bruker i ansiktet. Det er min go-to. I tillegg drikker jeg mye vann og har alltid en vannflaske med meg.  

Videre forklarer hun at hun er et vanedyr når det kommer til mat, men at hun prøver å variere kostholdet så mye som mulig. Og er det én ting hun sverger til så er det egg

- Jeg pleier å starte dagen min med egg. Det så mye du kan lage med egg, men stort sett holder jeg det enkelt til eggerøre med en brødskive, sier hun.

LES OGSÅ: Dette trikset holder Khloé Kardashian ung!

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer