Fyldige Lepper

Slik jukser du deg til fyldige lepper

Sminketriksene du bør kunne.

FYLDIGE LEPPER: Drømmer du om store, fyldige lepper? Du trenger ikke ty til kosmetiske inngrep for å få det. Alt du trenger ligger mest sannsynlig allerede i sminkepungen din.  Foto: Elena Kharichkina - Fotolia
FYLDIGE LEPPER: Drømmer du om store, fyldige lepper? Du trenger ikke ty til kosmetiske inngrep for å få det. Alt du trenger ligger mest sannsynlig allerede i sminkepungen din. Foto: Elena Kharichkina - Fotolia Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

KK.NO: Mange kvinner skulle ønske at de hadde store og fyldige lepper, og flere har derfor de siste årene tydd til ulike kosmetiske inngrep for å oppnå nettopp dette.

Hvorfor er det egentlig så ettertraktet å ha fyldige, kysselepper?

- Årsaken til dette er at det er mye fokus på skjønnhet og utseende i media – hver eneste dag ser vi vakre modellene og kjente personligheter med perfekte, fyldige lepper.

- Men husk for all del at det ikke er alle fyldige lepper som er like attraktive. Det å ty til kosmetiske inngrep anbefaler jeg ikke, da det sjelden ser bra ut, forteller Linda Wickmann, som er ansvarlig makeup artist for Max Factor Norge, til KK.no.

Nei, du trenger ikke ty til kunstige stoffer som restylane for å oppfylle drømmen. Sett heller av litt tid foran speilet og juks deg til fyldige lepper – det er nemlig mye du kan gjøre med de rette sminkeproduktene.

LES OGSÅ: Slik jukser du deg våken med sminke

Viktig å skrubbe leppene godt

Før du setter i gang er det lurt å skrubbe leppene godt med en leppeskrubb slik at døde hudceller og tørre partier fjernes fra overflaten.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer