Cecilie Krogh:

Slik jukser du deg til sommerglød

Orker du ikke å vente på sola? Cecilie viser deg hvordan du kan sminke frem gløden.

FOTO: Cecilie Krogh
FOTO: Cecilie Krogh Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Tjuvstart sommergløden

Den rette kombinasjonen mellom matte produkter og de med mer skimmer gir en frisk glød til ansiktet. Her er en guide som steg for steg viser hvordan du kan få til denne sminken hjemme.

Slik gjør du

1. Start med å klargjøre huden for sminke. Ved å bruke en primer som også inneholder lysreflekterende ingredienser, gir du den friske og sunne gløden en kickstart. Primeren sørger også for at det blir lettere å legge en jevn foundation som holder seg fin lenger.

2. Påfør en lett foundation i ansiktet der du trenger litt ekstra hjelp. Noen ganger holder det å påføre foundation i kinnene og rundt nesen – andre dager trengs det sterkere lut. Trikset her er å bruke lite nok til at du ikke ser sminket ut, men likevel får en jevn og fin hudtone. Bruk en god kost eller en fuktet svamp til å påføre produktet.

3. Bruk et matt solpudder. For å få en frisk og naturlig glød skal du glemme alt som heter konturering. Bruk heller solpudderet der solen treffer ansiktet først: pannen, kinnbeina, nesen og haken. Kosten bør helst være stor og myk, slik at den ikke lager harde overganger.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer