Hår

Slik kamuflerer du etterveksten

Du trenger faktisk ikke farge det.

ETTERVEKST: Litt lenge siden du fikk farget håret? Produktene i denne saken gjør det enkelt å kamuflere etterveksten mellom hårfargingene. Foto: auremar - Fotolia
ETTERVEKST: Litt lenge siden du fikk farget håret? Produktene i denne saken gjør det enkelt å kamuflere etterveksten mellom hårfargingene. Foto: auremar - Fotolia Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det finnes ettervekst du omfavner og beholder med vilje fordi den gir deg en kul ombreeffekt, og så er det etterveksten som skyldes at du ikke har fått farget håret på en stund.

Du vet - den harde, brutale stripen som gjør at skillen din blir i overkant dramatisk.

Allerede etter et par uker kan du oppleve at din naturlige hårfarge kommer til syne nær hodebunnen. Dette er spesielt merkbart når fargen skiller seg mye fra den du eller frisøren farger håret med.

Heldigvis finnes det produkter som kan gjøre noe med dette!

LES OGSÅ: Slik skjuler du etterveksten i en fei

Utsett fargingen med litt juks

Det finnes nemlig noen produkter som kan gi deg litt ekstra tid før du trenger å etterfarge håret. Disse hårproduktene har farge i seg, noe som gjør dem ideelle til å kamuflere litt i overkant hard ettervekst.

Du kan enten gå for en spray, altså gjerne en tørrsjampo, med farge, eller du kan velge et farget såkalt hårpudder. Begge deler vil gi deg en ganske matt effekt, så vær oppmerksom på det når du styler resten av håret. 

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer