Hår

Slik kamuflerer du etterveksten

Du trenger faktisk ikke farge det.

ETTERVEKST: Litt lenge siden du fikk farget håret? Produktene i denne saken gjør det enkelt å kamuflere etterveksten mellom hårfargingene. Foto: auremar - Fotolia
ETTERVEKST: Litt lenge siden du fikk farget håret? Produktene i denne saken gjør det enkelt å kamuflere etterveksten mellom hårfargingene. Foto: auremar - Fotolia Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det finnes ettervekst du omfavner og beholder med vilje fordi den gir deg en kul ombreeffekt, og så er det etterveksten som skyldes at du ikke har fått farget håret på en stund.

Du vet - den harde, brutale stripen som gjør at skillen din blir i overkant dramatisk.

Allerede etter et par uker kan du oppleve at din naturlige hårfarge kommer til syne nær hodebunnen. Dette er spesielt merkbart når fargen skiller seg mye fra den du eller frisøren farger håret med.

Heldigvis finnes det produkter som kan gjøre noe med dette!

LES OGSÅ: Slik skjuler du etterveksten i en fei

TILBAKE TIL RØTTENE: Synlig ettervekst har vært trendy en stund, både blant stjerner og vanlige folk, og stylistene tror noe av årsaken er at det skjuler grå hår. Foto: All Over Press
TILBAKE TIL RØTTENE: Synlig ettervekst har vært trendy en stund, både blant stjerner og vanlige folk, og stylistene tror noe av årsaken er at det skjuler grå hår. Foto: All Over Press Vis mer

Utsett fargingen med litt juks

Det finnes nemlig noen produkter som kan gi deg litt ekstra tid før du trenger å etterfarge håret. Disse hårproduktene har farge i seg, noe som gjør dem ideelle til å kamuflere litt i overkant hard ettervekst.

Du kan enten gå for en spray, altså gjerne en tørrsjampo, med farge, eller du kan velge et farget såkalt hårpudder. Begge deler vil gi deg en ganske matt effekt, så vær oppmerksom på det når du styler resten av håret. 

LES OGSÅ: Derfor er ettervekst genialt

Her finner du produktene:

Mens både Batiste og Lee Stafford er enkle å få tak i over hele landet, for eksempel på Vita, selges Bumble and bumble på følgende utsalgssteder:

Oslo: Clou, Gevir, La Bionda, Bel-Etage, Visage
Bergen: Dada Hårstudio, Cut
Stavanger: Hårspray, Bob Stylister
Ålesund: iKi Frisør
Bodø: Kry Frisør, Lime Frisør
Hamar: Podium Frisører
Lillehammer: Touch Frisører
Trondheim: Enten Eller

LES OGSÅ: Dette bør du vite om tørrsjampo

GRÅ RØTTER: Også hertuginner får grå hår, og Kate ser slettes ikke ut til at den grå etterveksten plager henne. Det bør det da heller ikke gjøre.  Foto: All Over Press
GRÅ RØTTER: Også hertuginner får grå hår, og Kate ser slettes ikke ut til at den grå etterveksten plager henne. Det bør det da heller ikke gjøre. Foto: All Over Press Vis mer

Pudder på boks

Enten det kalles tørrsjampo eller hårpudder, er konseptet det samme. Begge deler er skapt først og fremst for å friske opp hår som ikke er helt nyvasket. Pudderet sprayes inn i røttene og suger opp oljen som har lagt seg der.

I tillegg til å friske opp håret, funker tørrsjampoene perfekt som stylingprodukt. Det gir deg volum og tekstur, noe som gjør håret enklere å style og gir det et godt løft.

Når noen av disse produktene i tillegg har fargepartikler i seg, blir det som et genialt to-i-ett-produkt. Du får frisket opp og stylet håret samtidig som du kamuflerer uheldig ettervekst.

Hårpudder på boks, for eksempel det fra Bumble and bumble, funker aller best i hår som ikke er helt nyvasket, siden det krever litt olje for å feste seg. Om håret ditt er helt nyvasket, kan du ha i litt hårvoks nær røttene først for å få mest mulig ut av hårpudderet. 

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer