Shorts

Slik kan du bruke shortsen - uansett vær

Alt du trenger er en tynn strømpebukse i veska - så er du «good to go»!

HOT I PRINT: Mønstrete og korte shortser er superhot i år, og det er ikke noe i veien med å hive på ei strømpebukse under trendplagget når temperaturen synker litt. Shorts fra Whitney Port for Bik Bok, kr 249.  Foto: Bik Bok
HOT I PRINT: Mønstrete og korte shortser er superhot i år, og det er ikke noe i veien med å hive på ei strømpebukse under trendplagget når temperaturen synker litt. Shorts fra Whitney Port for Bik Bok, kr 249. Foto: Bik Bok Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Norske somre kan være lunefulle - særlig når det gjelder temperatur og vær.

Og dermed er det ikke alltid like enkelt å få brukt de søte sommerkjolene, skjørtene og ikke minst - shortsene, like mye som en skulle ønsket.

Ha dette med deg i veska

Det største problemet med sommeren her til lands, er at det kan være varmt på dagen, men når sola forsvinner så stuper temperaturene.

Da kan det fort bli litt vel kjølig å sitte utendørs i den nye shortsen din, og her har nok mange av oss gått på en liten smell opp gjennom årene.

Løsningen på dette problemet er imidlertid ganske enkelt - ta med deg en tynn strømpebukse (eller i verste fall - ullundertøy) i veska. Ikke tar den mye plass, og den er superkjekk å dra over beina når det blir litt kjølig. En litt tjukkere variant kan holde de plagsomme myggene på avstand også.

LES OGSÅ: Ikke kaste den slitte strømpebuksa

Den nye buksa

Ok, nå vet du hvordan du skal holde deg varm i shortsen din, men hva om du fortsatt er på utkikk etter den perfekte sommershortsen?

Akkurat som buksene er i fokus i år, krever årets shorts like mye oppmerksomhet.

Sterke farger, mye mønster, høyt liv, lavt liv og dyreprint dominerer, og følger du trender er det dette du bør se etter.

Olastoff med slitte detaljer er en klassiker og finnes også i utallige utgaver. I tillegg er de perfekte til den slitte, røffe og litt hippieinspirerte festivaltrenden.

De er her i år også

Selv om knelange shortser er en kul trend, florerer det av lårkorte varianter.

Prøv å finne shortsen som kler din fasong best og vis fram dine beste sider. Du vil føle deg bedre, og det vil synes gjennom holdningen du får og hvordan du bærer plaggene.

Her er 15 kule favoritter:


LES OGSÅ: De perfekte antrekkene til sommerfesten

Hvilken farge skal du velge?

Når det gjelder hva slags strømpebukse du bør ta med på sommerfesten, så bør du selvsagt ta hensyn til både kjolen og skoene når du velger farge.

Bruker du for eksempel svarte sko, er det ofte finest med svart strømpebukse.

Går du for nude sko, bør du unngå de mørke fargene. Mange av oss har problemer med hudfargede strømper, men nude sko er faktisk penest mot hudfarger. Det er da de gir inntrykk av at du har «milelange» bein.

Prøv derfor disse triksene for å få hudfargede strømper til å funke.

Og husk å alltid ha strømpebuksen i en egen pose i veska. Ellers er det fort gjort at den får hull fra nøkler eller annet stæsj.

LES OGSÅ: - Slike strømper er aldri lov

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer