Skrub

Slik kan du massere deg til glødende hud

Denne hudpleien gir ansiktet et løft.

MASSASJE FOR ANSIKTET: Trim ansiktet med apparater eller skrub-produkter.  Foto: Shutterstock / HconQ
MASSASJE FOR ANSIKTET: Trim ansiktet med apparater eller skrub-produkter. Foto: Shutterstock / HconQ Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Å massere huden i ansiktet for å få mer glød og løft i er absolutt ikke noe nytt som har blitt funnet på i det siste. I Asia er det lange tradisjoner for det, og franske kvinner har lært døtrene sine massasjens magi i generasjoner.

Å bruke strøm for å gi huden glød og løft er heller ikke nytt. Allerede på 60-tallet ble det franske merket Guinot eksperter på ansiktsapparater med strøm – dog kun til bruk i salong.

Det som er nytt, i alle fall for de fleste, er at nå får du supre apparater som hjelper deg til å massere huden til jevnere farge, mer glød, mindre hovenhet og – ikke minst – ansiktsløft. Selv om strøm gir massasjen en ekstra effekt, gir de andre apparatene også en annen effekt enn hva slitne fingre kan gi.

Flere hudpleiemerker har også lansert masker som er supre å massere med, både med og uten apparat.

LES OGSÅ: På ansiktet. Flytende bronzer

En god massasje kan faktisk sammenlignes med trening siden musklene blir stimulert, og blod- og lymfesirkulasjonen settes i gang slik at ytterligere prosesser som virker plumpende og energigivende starter.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer