MASSASJE FOR ANSIKTET: Trim ansiktet med apparater eller skrub-produkter.  Foto: Shutterstock / HconQ
MASSASJE FOR ANSIKTET: Trim ansiktet med apparater eller skrub-produkter. Foto: Shutterstock / HconQ Vis mer

Skrub

Slik kan du massere deg til glødende hud

Denne hudpleien gir ansiktet et løft.

Publisert

Å massere huden i ansiktet for å få mer glød og løft i er absolutt ikke noe nytt som har blitt funnet på i det siste. I Asia er det lange tradisjoner for det, og franske kvinner har lært døtrene sine massasjens magi i generasjoner.

Å bruke strøm for å gi huden glød og løft er heller ikke nytt. Allerede på 60-tallet ble det franske merket Guinot eksperter på ansiktsapparater med strøm – dog kun til bruk i salong.

Det som er nytt, i alle fall for de fleste, er at nå får du supre apparater som hjelper deg til å massere huden til jevnere farge, mer glød, mindre hovenhet og – ikke minst – ansiktsløft. Selv om strøm gir massasjen en ekstra effekt, gir de andre apparatene også en annen effekt enn hva slitne fingre kan gi.

Flere hudpleiemerker har også lansert masker som er supre å massere med, både med og uten apparat.

LES OGSÅ: På ansiktet. Flytende bronzer

En god massasje kan faktisk sammenlignes med trening siden musklene blir stimulert, og blod- og lymfesirkulasjonen settes i gang slik at ytterligere prosesser som virker plumpende og energigivende starter.

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer