Lise Karlsnes

Slik kledde kjendisene seg på STYLEmags indiske fest!

Forrige ukes STYLEmag-jubileumsfest hadde indisk tema, og vi oppfordret gjestene til å kle seg deretter. Se de flotte antrekkene her!

Slik kledde kjendisene seg på STYLEmags indiske fest!
Publisert
Sist oppdatert

TRANSPARENT: Modell Helene Hammer møtte opp på STYLEmag-fest i preg av India i magekort topp med paljetter. Foto: Alexander Norheim.

HVITT: Artist og DJ Lise Karlsnes er fast gjest på STYLEmag-festene, og stilte like vakker som alltid kledd i helhvitt med mørke lepper og indisk-inspirerte smykker rundt halsen og på hånden. Foto: Alexander Norheim.

SEXY: STYLEmag-blogger Marie Murstad var sexy med bar rygg og sjal rundt hodet, og toppet looken med store gullringer i ørene. Foto: Alexander Norheim.

DETALJER: STYLEmags webansvarlig Stella Vaage gikk for indiske detaljer med nesering og store øredobber. Foto: Alexander Norheim.

TOPPMODELL: Den norske toppmodellen Siri Tollerød tok den helt ut og strålte på festen med hodepynt, bindi, øredobber og sjal. Foto: Alexander Norheim.

Vakre Charlotte Ekholt strålte i fløyel, broderier og store øredobber på STYLEmags 1001 aften. Foto: Alexander Norheim.

BAR MAGE: STYLEmag-journalist og stylist Nathalie Helgerud lot seg inspirere av moteikonet Miroslava Duma, og gikk for bar mange og indisk-inspirerte smykker og hodepynt. Foto: Alexander Norheim.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer