Grevinneheng

Slik kler du bort grevinnehenget

Dette tipset MÅ du prøve!

GREVINNEHENG: Dette er en super måte å skjule grevinnehenget på! Les hvorfor disse cut out-toppene er tingen nede i saken. Foto: Net-a-porter.com
GREVINNEHENG: Dette er en super måte å skjule grevinnehenget på! Les hvorfor disse cut out-toppene er tingen nede i saken. Foto: Net-a-porter.com Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Når vi blir eldre er det flere og flere forandringer ved kroppen vi begynner å legge merke til. Og du må absolutt ikke tenke på at du skal skjule alt mulig, for du må jo gå akkurat som du vil. Men mange av oss lurer jo på hvordan vi kan forhindre at magen henger utenfor buksen eller hvordan vi kan skjule det såkalte grevinnehenget. 

- Det finnes så mange fine ermeløse topper og kjoler, men mange velger å unngå disse. Men det finnes en løsning! Med «cut out»-topper viser du ikke hele armen, men bare litt av skuldrene. Resten av armen er dekkes med smale ermer som vil holde grevinnehenget på plass, sier stylist og moteekspert Nadine Monroe. 

«Kald skulder»-trenden er perfekt året rundt, men spesielt i vår- og sommersesongen. 

- Skuldrene er en del av kroppen som alltid vil se bra ut. Vis de fram, sier Monroe. Under annonsen kan du scrolle deg gjennom en rekke av disse cut out-toppene! Kommer du til å teste ut den smarte løsningen?

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer