Kjole

Slik kler du bort magen

Her er klærne som gjør at du kan kose deg med ribbe og svor hele jula.

EN KJOLE MED HØYT LIV ELLER I A-FORM ER PERFEKT NÅR DU VIL SKJULE MAGEN: Designere som Saint Laurent og Valentino går for julematvennlige kjoler denne sesongen - til venstre en løs og vid variant til luksuspris (cirka kr 10000, Saint Laurent/Net-a-porter.com).  Foto: All Over Press
EN KJOLE MED HØYT LIV ELLER I A-FORM ER PERFEKT NÅR DU VIL SKJULE MAGEN: Designere som Saint Laurent og Valentino går for julematvennlige kjoler denne sesongen - til venstre en løs og vid variant til luksuspris (cirka kr 10000, Saint Laurent/Net-a-porter.com). Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
I julen vil vi slappe mest mulig av, og slippe å tenke på hvordan magen ser ut til enhver tid.Her er klestipsene som gjør at du kan gjøre nettopp det - fokusere på kosen men likevel se stilig ut.

Den lille sorte + paljettjakke

En enkel sort kjole kler absolutt alle, og kan styles på uendelig mange måter. Nå er det trendy med glitter og fjas, så en gyllen paljettjakke er midt i blinken. Kjør på med et par hotte smykker rundt halsen og et par klassiske pumps, og du er klar for fest. Den kjekke lille jakken gjør dessuten at du slipper å tenke så mye på magen...

Skinnbukse + løs bluse

En skinnbukse er et svært godt kjøp denne førjulstiden, og bør være like velkommen inn i klesskapet som blyantskjørtet, skinnjakken og jeansen. Den er nemlig noe av det mest moderne du kan ha på deg for tiden, ifølge designere som Isabel Marant og Saint Laurent - og viser seg å være like aktuell til neste år også. Ikke minst gjør den deg velkledd og lekker på en behagelig måte. For de fleste vil bli overrasket over hvor deilig den er å ha på seg. For nå er det ikke den grove saloonbuksa det er snakk om lenger - i butikkene får du tak i varianter i myke skinnmaterialer som ikke klistrer seg fast til lårene eller står av seg selv.

Kimono

Det florlette asiatiskinspiererte plagget er både behagelig å ha på seg og er veldig lekkert. Perfekt å bruke over en enkel kjole, eller en neglisjè fra undertøysskuffen. Topper du den med et par spisse pumps og pene strømper blir du festens fineste.

Omslagskjole

Men er det èn kjole du kan være helt sikkert på at du blir fin i, så er det omslagskjolen. Den er verken ny eller grensesprengende i formen, men kler de aller fleste kroppsfasonger.- Når alt kommer til alt, tror jeg omslagskjolen er min favoritt, fordi den gir så fin fasong,sier KKs moteekspert og stylist, Nadine Monroe.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer