Chiara Totire

Slik kler du deg for vekslende vær!

Når høstværet lar vente på seg og temperaturen veksler mellom kaldt og varmt, må vi være kreative når vi kler oss. Vi har latt oss inspirere av den italienske stylisten og it-jenta Chiara Totire.

Slik kler du deg for vekslende vær!
Publisert
Sist oppdatert
Slik kler du deg for vekslende vær!

STREET STYLE: Den italienske it-jenta Chiara Totire viser hud under varmende plagg, og ser superfresh ut under moteuken i Paris. Slik kler man seg når været er usikkert! Foto: All Over.

Slik kler du deg for vekslende vær!

SHOP STILEN: Jeans fra Zara, kr 199. Magetopp fra Tibi via net-a-porter.com, ca. kr 3190. Blazer fra Mango, kr 399. Skoletter fra Saint Laurent via net-a-porter.com, ca. kr 7415. Clutch fra Charlotte Olympia via mytheresa.com, ca. kr 6670. Foto: Produsentene, Net-a-porter.com, Mytheresa.com.

STILTIPS:

Jeans er en garderobefavoritt om våren og høsten. Rull opp buksebena på de løstsittende boyfriend-jeansene og vis ankel mellom bukseben og sexy skoletter. Magetoppen er et stort trendplagg denne sesongen, men kan være skummelt når været ikke er til å stole på. Med en blazer i grovt materiale holder du på varmen samtidig som du skaper balanse mellom det stilrene i toppen og skolettene og det grove i jeansene og blazeren.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer