Stiltips

Slik kler du fram midjen

Triksene som gir deg en fin figur.

VERTIKALE OG HORISONTALE STRIPER SOM MØTES: Å kle fram midjen, handler om å rette fokus mot den, som stilikon Hanneli Mustaparta gjør her ved å kle seg i en shorts og en skjorte med ulike striper som går på kryss og tvers - ikke minst får hun fram midjen ved at overdelen er puttet ned i underdelen. Foto: Wylde / Splash News/ All Over Pr
VERTIKALE OG HORISONTALE STRIPER SOM MØTES: Å kle fram midjen, handler om å rette fokus mot den, som stilikon Hanneli Mustaparta gjør her ved å kle seg i en shorts og en skjorte med ulike striper som går på kryss og tvers - ikke minst får hun fram midjen ved at overdelen er puttet ned i underdelen. Foto: Wylde / Splash News/ All Over Pr Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Nå som det er sommer har vi mange muligheter til å kle fram figuren vår, siden vi ikke må gjemme oss inni store frakker og kåper.

Drømmer du om en flott midje og timeglassfasong?

Her er tre enkle triks som tryller den fram:

Stapp toppen ned i skjørtet

Har du et skjørt med høyt liv, blir det fint om du smyger overdelen ned i linningen på det, slik at midjen kommer bedre fram.

- Ved å putte toppen ned i underdelen, får du fram midjen i stedet for å skjule den, tipser KKs moteekspert og stylist, Nadine Monroe.

Å bruke et tettsittende antrekk i èn farge, vil også gi et smalere inntrykk. Går du for svart, vil du dessuten se litt smalere ut.

Bruk en kort jakke

En kort blazer som stanser ved midjens smaleste punkt, gir en feminin og slank silhuett. Bruk den til en mønstret bukse for en forsterkende effekt.

- En skjorte knytt rundt livet er en annen og trendy måte å understreke midjen, sier Monroe.

Lær deg beltetrikset

Som vi alle vet, vil et belte i livet gi deg en innsing i livet. Henger underdelen litt ned på hoften, er det fint med et tynt belte, men om du vil snurpe inn den smaleste delen av midjen din, kan du godt bruke et bredere ett. Da kommer også timeglassfiguren til sin rett.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer