Klippe Jeansen

Slik klipper du jeansen til å bli årets it-bukse

Vi viser hvordan i videoen over!

Publisert
Sist oppdatert

Jeansen er og forblir en klassiker, men nå skal buksekanten være av det røffere kalibret. Uavhengig om du går for tettsittende jeans, den så kalte boyfriend-jeansen, modeller med rette ben eller slengbuksa, er det superpopulært med frynsete kant.

It-jeansen fra Vetements (som også har laget en av årets mest omtalte t-skjorter) har florert under moteukene i år. Buksen, som koster 10.000 norske kroner (!), har vært observert på både norske og internasjonale motejenter.  Heldigvis er det raskt og enkelt å kopierer sesongens mest populære bukse. Du trenger bare saks, sandpapir, nål og en gammel jeans (eller nye)!

LES OGSÅ: Jeanstipsene som gir perfekt rumpe

Foto: Scanpix
Foto: Scanpix Vis mer

Vi i redaksjonen har laget en liten videosnutt hvor vi tar med dere steg-for-steg i DIY (do it yourself)-prosessen. Øverst i saken finner du denne videoen hvor vi guider deg til to ulike resultater!

Vi gjør oppmerksom på at Darja Barannik er ekspert på mote og skjønnhet for KK.no på deltid. I tillegg driver hun sin egen blogg selvstendig og uavhengig av sin stilling i KK.no.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer