Klippe Jeansen

Slik klipper du jeansen til å bli årets it-bukse

Vi viser hvordan i videoen over!

Publisert

Jeansen er og forblir en klassiker, men nå skal buksekanten være av det røffere kalibret. Uavhengig om du går for tettsittende jeans, den så kalte boyfriend-jeansen, modeller med rette ben eller slengbuksa, er det superpopulært med frynsete kant.

It-jeansen fra Vetements (som også har laget en av årets mest omtalte t-skjorter) har florert under moteukene i år. Buksen, som koster 10.000 norske kroner (!), har vært observert på både norske og internasjonale motejenter.  Heldigvis er det raskt og enkelt å kopierer sesongens mest populære bukse. Du trenger bare saks, sandpapir, nål og en gammel jeans (eller nye)!

LES OGSÅ: Jeanstipsene som gir perfekt rumpe

 Foto: Scanpix
Foto: Scanpix Vis mer

Vi i redaksjonen har laget en liten videosnutt hvor vi tar med dere steg-for-steg i DIY (do it yourself)-prosessen. Øverst i saken finner du denne videoen hvor vi guider deg til to ulike resultater!

Vi gjør oppmerksom på at Darja Barannik er ekspert på mote og skjønnhet for KK.no på deltid. I tillegg driver hun sin egen blogg selvstendig og uavhengig av sin stilling i KK.no.

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer