Blomsterkrans

Slik lager du blomsterkrans!

Med nasjonaldagen og sommerens brylluper og festivaler rett rundt hjørnet, er det lite som passer bedre enn å sette kronen på verket med en selvlaget blomsterkrans. STYLEmag-blogger Janka viser deg hvordan!

Slik lager du blomsterkrans!
Publisert
Sist oppdatert

Janka Polliani er dronningen over inspirerende og kreative "do it yourself" (DIY)-prosjekter, og lagde i fjor årets vakreste blomsterkrans. Nå deler hun oppskriften her slik at du kan lage din egen krans til 17. mai og sommerens store begivenheter.

Klikk deg inn på Jankas blogg for flere spennende DIY-oppskrifter og inspirerende mote!

Slik lager du blomsterkrans!

Du trenger:

Et utvalg av dine favorittblomster som du skal dekorere kransen med.

Blomster-ståltråd som skal brukes som basen av kransen

Grønn blomsterteip

Saks

Tang eller noe å kutte ståltråden med

Les også: Maria Skappel går for blomsterkrans på sommerfest!

Slik lager du blomsterkrans!

Begynn med å sette sammen små buketter av blomstene. Begynn med en blomst, og legg til en og en til du har 5-6 blomster i hver bukett. Fest stilkene i buketten stramt sammen med blomsterteip langs stilkene, og klipp av tuppene av ujevne stilker som stikker ut under teipen. Lag minst 12 buketter.

Slik lager du blomsterkrans!

Lag basen av kransen av grønn blomster-ståltråd, mål ståltråden rundt hodet for å få riktig størrelse. Form, og forsiktig bøy ståltråden i form av en sirkel. Nå har du selve basen, som du surrer stramt inn i blomsterteip rundt hele sirkelen.

Legg på en og en av bukettene du har laget, og fest de godt med teip langs stilkene til du har blomster hele veien rundt basen.

Les også: Slik kler du deg til hagebryllup, strandbryllup og bybryllup!

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer