Hår:

Slik lager du denne trendy og enkle fletten

Fletten er min favorittfrisyre, som virkelig kan styles til alle anledninger. Den fungerer også like godt til fest som til en heftig treningsøkt.

Slik lager du denne trendy og enkle fletten
Publisert

Små, blanke gummistrikker er det eneste du trenger for å lage fletten jeg har døpt «boble-fletten». Den passer til både kort og langt hår. Det beste av alt er at den er utrolig enkel å få til og krever faktisk ikke ordentlig fletting.

En bonus er at boblefletten passer perfekt til et ikke helt nyvasket hår. Da sitter den rett og slett bedre. Slett ikke en ulempe i en travel hverdag.

Du trenger:

  • Små gummistrikker
  • En stor hårklype
  • Hårspray
  • Eventuelt tørrsjampo for å skjule fett hår
1. Del av toppen av håret, og lag en liten hestehale. Her starter fletten din. Tips! En flette som starter høyt på hodet, vil oppleves litt mer sporty, mens en flette som starter lenger ned, vil være mer klassisk.
1. Del av toppen av håret, og lag en liten hestehale. Her starter fletten din. Tips! En flette som starter høyt på hodet, vil oppleves litt mer sporty, mens en flette som starter lenger ned, vil være mer klassisk. Vis mer
2. Lag en ny hestehale rett under den første.
2. Lag en ny hestehale rett under den første. Vis mer
3. Del så den øverste hestehalen i to. Plasser én del på hver side av hestehalen under.
3. Del så den øverste hestehalen i to. Plasser én del på hver side av hestehalen under. Vis mer
4. Fest hestehale nummer to på toppen av hodet med en klype. Lag en tredje hestehale som inkluderer håret fra den første hestehalen du laget.
4. Fest hestehale nummer to på toppen av hodet med en klype. Lag en tredje hestehale som inkluderer håret fra den første hestehalen du laget. Vis mer
5. Lag hestehaler nedover hodet på samme måte til du har jobbet deg gjennom hele håret. Avslutt med en gummistrikk eller en lekker hårklype. Dra i fletten for å lage den større og litt rufsete. Gå til slutt over håret med hårspray. Da holder frisyren seg bedre.
5. Lag hestehaler nedover hodet på samme måte til du har jobbet deg gjennom hele håret. Avslutt med en gummistrikk eller en lekker hårklype. Dra i fletten for å lage den større og litt rufsete. Gå til slutt over håret med hårspray. Da holder frisyren seg bedre. Vis mer

Oppdag mer mote, livsstil og historier fra virkeligheten på KK.no

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer