Oscar 2017

Slik lager du glamorøse Hollywood-bølger

Hvem vil vel ikke ha hår som Blake Lively, Jessica Alba og Gigi Hadid?

OSCAR 2017: Blake Lively sverger ofte til glamorøse Hollywood-bølger i håret sitt. Hvis du vil lage dette, bør du sjekke ut videoen nederst i saken. Foto: INVISION
OSCAR 2017: Blake Lively sverger ofte til glamorøse Hollywood-bølger i håret sitt. Hvis du vil lage dette, bør du sjekke ut videoen nederst i saken. Foto: INVISION Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Endelig er Oscar-utdelingen her! Selv om vi i løpet av to måneder nå har vært vitne til en rekke prisutdelinger, er det ikke til å stikke under en stol at det er denne vi gleder oss mest til. Og vi er nok ganske sikker på at de mange kjendisene som skal delta på festen, er ganske så spente. Antageligvis gleder de seg også til å motta goodiebag-ene med deres navn på. Hvorfor? Årets Oscar-goodiebag har nemlig en verdi på hele TO MILLIONER kroner! 

Men det er ikke alle gjestene som får denne godbiten. Det er nemlig bare de nominerte som kan ta med seg gavene hjem. En ganske så grei trøstepremie dersom man ikke skulle ta med seg statuetten hjem, kan man si. I goodiebagen finner du nemlig fem luksusferier, en kasse med epler levert på døren hver måned, personlig trener-timer, og mye, mye mer...

LES OGSÅ: Caitlyn Jenner til Trump: - Du ga meg et løfte om å beskytte LHBT-samfunnet. Ring meg

Rød løper

Selv om vi ser veldig fram til selve utdelingen, er det minst like gøy å se alle kjendisene ankomme den røde løperen. Mest fordi vi gleder oss til å se hvilke kjoler damene har valgt for anledningen. Noen ganger er de bare så utrolig vakre at vi får helt hakeslepp, mens andre ganger er de så hysteriske at vi blir sittende å riste på hodet. Det er heller ikke uvanlig at stjernene velger å ytre et politisk standpunkt på den røde løperen. Under Emmy Awards i 2016 la du kanskje merke til at noen av verdens største stjerner brukte en grønn sløyfe til rød løper-antrekket sitt? Se hvorfor de valgte å bruke sløyfen her!

I løpet av prisutdelingssesongen har flere kjendiser brukt anledningen til å holde en ganske så annerledes takketale. Meryl Streep (67) valgte nemlig å gi et lite stikk til Donald Trump da hun mottok sin Golden Globe i år. Det blir derfor veldig spennende å se om noe kommer til å skje natt til mandag, norsk tid, når Oscar-utdelingen går av stabelen.

LES OGSÅ: Antrekkene vi tror kjendisene kommer til å velge under årets prisutdelinger

Få perfekt Hollywood-hår

Men la oss gå tilbake til den røde løperen. Det ligger flere timer bak det å faktisk velge et antrekk til kjendisene. Først plukker stylisten ut et hav av forslag, så får de kanskje designeren til å gjøre noen justeringer på kjolen (designer Elie Saab brukte 140 timer på å lage denne kjolen), så skal sko velges ut, deretter settes kronen på verket: hår og sminke. En frisyre som mange av dem alltid sverger til er de gode, gamle Hollywood-bølgene. En enkel, men samtidig elegant og flott frisyre som passer de fleste anledninger.

Vi har derfor hentet inn Birgit Flønes, frisør og eier av B.Hair i Molde. Hun har lang erfaring som makeupartist og hårstylist, og vet akkurat hvordan man skal lage perfekte Hollywood-bølger. I videoen øverst i saken viserhun deg hvordan du enkelt lager frisøren kun ved hjelp av en rettetang. Psst: Dersom bølger ikke er noe for deg kan du lage DENNE superkule (og veldig imponerende) fletten!

Ønsker du en 50-tallslook på frisyren din, hvor håret ser ganske så stramt og polert ut, kan du unngå å børste litt i håret som Flønes gjør på slutten av videoen. Du vil få en mer naturlig strandlook dersom du rufser litt i bølgene - en frisyre Blake Lively (29) ofte sverger til! Under finner du hårvideo, litt rød løper-inspirasjon fra noen av verdens største kjendiser, og sminken som passer perfekt til frisyren! 

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer