Hårbånd bunad

Slik lager du hårbånd til bunaden på 1-2-3

- Vi hadde lyst til å få til noe lavterskel, som alle kan lage, sier butikksjef Hege Andresen i Heimen Husfliden.

HÅRBÅND BUNAD: Bunadsekspertene på Heimen Husfliden i Arbeidergaten i Oslo har utviklet en helt ny vippeteknikk, som hvem som helst kan få til! VIDEO: Heimen Husfliden

Vis mer
Publisert

På Heimen Husfliden i Arbeidergata i Oslo, som har eksistert i over hundre år, tilbyr de ikke bare bunader, men også bunadstilbehør - som vipper, sølv, silkeskjerf og kyser.

Mange har lyst til å pynte håret, men føler at det er for kostbart å investere i et tradisjonelt hodeplagg. Og mange føler at det blir feil å bruke hårbøyler eller annen hårpynt som ikke har noe med bunaden å gjøre.

Dette har de ansatte på Heimen Husfliden i Arbeidergata gjort noe med, og medarbeider Julie Kirkeng (28) har utviklet en helt ny vippeteknikk, som hun sier til KK at hvem som helst kan få til.

- Det er veldig enkelt, og går fort å lage, forteller Julie til KK. Heimen Husfliden i Arbeidergata har også delt videoen på sin offisielle Instagram-profil.

I kramkarens sortiment

Hårbånd-teknikken oppsto ut fra etterspørselen, som de merket i butikken.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer