Slik lager Jennifer Garner beach waves

Se video nederst i saken!

JENNIFER GARNER: Skuespilleren viser frem noen gode hårtips! Foto: NTB
JENNIFER GARNER: Skuespilleren viser frem noen gode hårtips! Foto: NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

«13 Going On 30»-skuespilleren Jennifer Garner (48) viser hvordan man med enkle og spennende triks oppnår såkalte «beach waves» i håret.

Etter mange år som skuespiller (og dermed svært mange timer i sminkestolen) har Jennifer Garner plukket opp noen gode tips. Hun ser alltid like fresh ut enten det er på rød løper eller på gaten på vei til jobb.

Dette er det nok flere som har lagt merke til, for nå har skuespilleren nemlig laget en video sammen med Harper's Bazaar hvor hun viser hvordan hun lager lekre beach waves i håret sitt.

Foto: NTB
Foto: NTB Vis mer

Det er selvfølgelig mange måter å oppnå dette på, og mange velger nok en rettetang eller krøllstav for å få resultatet. For noen trenger man også bare litt saltvannsspray før man har deilige, avslappede beach waves.

Men Jennifer Garner har noen litt andre teknikker. I videoen trekker hun frem flere gode tips hun har lært av sin frisør Adir Abergel.

Alt du trenger er en rettetang - og kanskje en venn som kan hjelpe deg litt! Vis mer

Hun begynner med å ta i et stylingprodukt i sitt våte hår og «klemme det oppover». Deretter tar hun i bruk et av tipsene hun har fått av frisøren sin: tørkepapir.

Garner bruker tørkepapiret til å klemme produktet inn i håret - samt tørke det litt. Hun tuller med at hun alltid har hatt rett og livløst hår, men at hun for ett års tid siden oppdaget dette og dermed fått mye mer tekstur i håret.

Foto: NTB
Foto: NTB Vis mer

Hun fortsetter med en hårolje i tuppene for så å hente frem hårføneren. Mange hårføner kommer med ulike deler du kan sette på hårføneren for å oppnå ulike resultater. Akkurat denne varianten kalles en diffuser. Du ser den er stor, rundt og med noen tagger på.

Denne bruker hun til å føne håret oppover. Legg merke til at hun gjør dette med flere av produktene hun bruker for å skape mer volum.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer