Slik lager Jennifer Garner beach waves

Se video nederst i saken!

JENNIFER GARNER: Skuespilleren viser frem noen gode hårtips! Foto: NTB
JENNIFER GARNER: Skuespilleren viser frem noen gode hårtips! Foto: NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

«13 Going On 30»-skuespilleren Jennifer Garner (48) viser hvordan man med enkle og spennende triks oppnår såkalte «beach waves» i håret.

Etter mange år som skuespiller (og dermed svært mange timer i sminkestolen) har Jennifer Garner plukket opp noen gode tips. Hun ser alltid like fresh ut enten det er på rød løper eller på gaten på vei til jobb.

Dette er det nok flere som har lagt merke til, for nå har skuespilleren nemlig laget en video sammen med Harper's Bazaar hvor hun viser hvordan hun lager lekre beach waves i håret sitt.

Det er selvfølgelig mange måter å oppnå dette på, og mange velger nok en rettetang eller krøllstav for å få resultatet. For noen trenger man også bare litt saltvannsspray før man har deilige, avslappede beach waves.

Men Jennifer Garner har noen litt andre teknikker. I videoen trekker hun frem flere gode tips hun har lært av sin frisør Adir Abergel.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer