Bronzer

Slik legger du bronzeren riktig

... uten at det blir for mye av det gode.

BRONZER: Gjøres det riktig blir resultatet fantastisk, gjøres det feil derimot... Foto: Shutterstock
BRONZER: Gjøres det riktig blir resultatet fantastisk, gjøres det feil derimot... Foto: Shutterstock Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Vi er ikke akkurat bortskjemt med soldager her til lands, derfor må vi ty til litt juks nå og da. Okei, så å si hver dag. Det er bare så deilig å kunne ta i bruk en bronzer når huden er litt gusten eller man bare trenger den lille gløden i ansiktet. For det er ikke så mye som skal til når det gjelder bronzer. Og tar man i litt for mye, blir resultatet ofte ikke det beste.

Det er altfor mange som tenker at solpudder er et pudder, og det er absolutt ikke tilfelle. Den største feilen er å sveipe kosten over hele ansiktet - gjerne i store runde bevegelser. Resultatet blir at ansiktet ditt ser livløst og skittent ut - det motsatte av det du faktisk vil oppnå.

Du klarer nemlig ikke å legge pudderet helt jevnt, noe som resulterer i at du blir brun noen steder, gjerne på feil sted, og lys på andre steder. Hvis du i tillegg legger solpudderet ned til kjeven får du 80-tallets brunkremeffekt! De fleste solpuddertyper inneholder litt eller mye skimmer, og når pudderet kommer på feil sted lager du helt feil optisk effekt som kan gi deg flate kinn, bredere panne, større nese og dratt ansikt.

LES OGSÅ: 3 ting du må vite om ullundertøyet ditt

Det er to måter å legge solpudder på. Den ene måten er å forme ansiktet med matt solpudder ved å legge solpudderet i et tretall fra tinningen, ned under kinnbeinet, tilbake til øret og under kjeven. Den andre måten er å legge solpudderet der solen treffer ansiktet ditt, og bruk gjerne et med skimmer. På toppen av kinnbeina, neseryggen, øyebeinet, toppen av pannen og litt på haken. Bruk gjerne begge teknikkene samtidig!

Se videoen vi har laget sammen med makeupartist Tone Skipa nederst i saken! Her viser hun nettopp hvordan du påfører bronzeren på en perfekt måte.

 

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer