Festsminke

Slik legger du den perfekte festsminken

Festsesongen er i gang, og sminken er virkelig tilbehøret som kan løfte et antrekk!

Slik legger du den perfekte festsminken
Publisert

En festsminke skal ha det lille ekstra, den skal holde seg hele kvelden – og det viktigste av alt: Du skal føle deg slående vakker! Selvtillit trumfer alt, og føler du deg fin, vil du virkelig stråle.

Her er en steg-for-steg-guide som går gjennom en komplett festsminke. Hvis du ikke vil bruke alle produktene, er det fullt mulig å velge ut kun noen av tipsene. Lykke til!

Hud

En ordentlig flott sminke krever velpleid hud. Dropp aldri den daglige rensen eller fuktighetskremen. Om vinteren blir huden fortere tørr, og da er det desto viktigere å tilføre fukt.

Øyne

Lyse og mørke øyeskygger er perfekt for å leke med ulike uttrykk. Jeg er selv glad i å skape dybde til øyene. Husk at lyse farger forstørrer og mørke forminsker.

Bryn

Øyebrynene er ansiktets innramming. Riktig fasong og farge gir et løft hele dagen. For å få brynene i riktig fasong er det viktig å følge ansiktets naturlige anatomi. Det er få som ønsker bryn som gjør at de ser overrasket eller lei seg ut. Ta deg tid til å finne ut hvor brynet skal starte og slutte.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer