Eyeliner

Slik legger du en hverdagslig look med farget eyeliner

Vi har tatt en sniktitt på høstens sminke!

EYELINER: La deg inspirere av Prabal Gurungs sminkelook for høsten! Foto: Scanpix
EYELINER: La deg inspirere av Prabal Gurungs sminkelook for høsten! Foto: Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det er ikke bare klærne vi ser på når designerne viser frem kolleksjonene sine for både vår og høst. For det er nemlig ikke bare på klesfronten de er med på å sette trendene for den kommende sesongen. Som oftest kjører designerne på med en sminke som ofte er litt for heftig til å kunne brukes til hverdags (som for eksempel denne Chanel-looken fra 2016), men det går alltids an å tone det ned litt!

Prabal Gurung viste nemlig en ganske så kul look da han presenterte sin kolleksjon for høsten 2017. Modellene hadde alle fått sminket på seg en tykk, farget strek over øyelokket. Det er akkurat som at makeupartisten har gått litt for hardt ut med eyelineren. Du vet, når du prøver å lage en «cat eye», men så blir streken bare tykkere og tykkere og tykkere? 

Det er nok ikke så mange her til lands som tenker at dette er noe de kommer til å teste ut til neste fest, men trender kan tolkes på litt mer subtile måter. Vi fant en video som illustrerer hvordan du kan ta i bruk den fargede eyelinertrenden, men hvis du skulle trenge enda mer inspirasjon kan du sjekke ut DENNE saken vi har laget tidligere (bildene er sluttresultatet er bare så fine!).

LES OGSÅ: Neglesalonger med lave priser er fristende, men kanskje ikke etisk forsvarlig?
LES OGSÅ: «Ville du ha bleket huden din for 10 000 dollar?»
LES OGSÅ: Hvilken Game of Thrones-stjerne har best stil? Bli med og stem her!

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer