Meghan Markle sminke:

Slik legger du hertuginne Meghans bryllupssminke!

Makeupartisten avslører.

MEGHAN MARKLE SMINKE: Den nye hertuginnen strålte på den store dagen! Foto: Scanpix
MEGHAN MARKLE SMINKE: Den nye hertuginnen strålte på den store dagen! Foto: Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

19. mai feiret vi bryllupet til hertuginne Meghan (36) og prins Harry (33), og vi er ennå ikke over det! Denne dagen var helt spektakulær - selv for oss som ikke var gjester i bryllupet.

Vi prater fremdeles om kjolen(e) til Meghan, antrekkene til gjestene, de vakre blomstene, musikken, hyllesten til Diana, og nå sminken som ble lagt på den nye hertuginnen.

36-åringen valgte makeupartist Daniel Martin til å legge bryllupssminken hennes. Nå har Martin avslørt hvordan han la hennes glødende look til den store dagen.

- Hun var opptatt av å holde huden så naturlig som mulig. Meghan har utrolig fin hud! Jeg begynte med en clarifying toner, vannbasert fuktighetskrem og en koreansk solkrem, som også hjelper til med å sette foundationen. Deretter balanserte jeg fargene i ansiktet ut med concealer og vannbasert foundation, forteller Daniel Martin til Glamour.

Martin legger til at de ikke hadde latt seg inspirere av en spesiell person, men at dagens look skulle være uanstrengt og chic, og at Meghan ønsket å se ut som seg selv.

Selv om Meghans sminke skulle være så naturlig som mulig, hadde makeupartisten fokusert litt ekstra på øynene hennes. Martin forteller til Glamour at det skjedde noe magisk med øynene hennes da han la toner i rust og kobber på øyelokket. Han sa også at han ønsket å få vippene hennes til å flagre når hun så opp på prins Harry.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer