Meghan Markle sminke:

Slik legger du hertuginne Meghans bryllupssminke!

Makeupartisten avslører.

MEGHAN MARKLE SMINKE: Den nye hertuginnen strålte på den store dagen! Foto: Scanpix
MEGHAN MARKLE SMINKE: Den nye hertuginnen strålte på den store dagen! Foto: Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

19. mai feiret vi bryllupet til hertuginne Meghan (36) og prins Harry (33), og vi er ennå ikke over det! Denne dagen var helt spektakulær - selv for oss som ikke var gjester i bryllupet.

Vi prater fremdeles om kjolen(e) til Meghan, antrekkene til gjestene, de vakre blomstene, musikken, hyllesten til Diana, og nå sminken som ble lagt på den nye hertuginnen.

36-åringen valgte makeupartist Daniel Martin til å legge bryllupssminken hennes. Nå har Martin avslørt hvordan han la hennes glødende look til den store dagen.

ENDELIG GIFT: Prinsen og den nye hertuginnen strålte på vei ut av kirken 19. mai. Foto: Scanpix
ENDELIG GIFT: Prinsen og den nye hertuginnen strålte på vei ut av kirken 19. mai. Foto: Scanpix Vis mer

- Hun var opptatt av å holde huden så naturlig som mulig. Meghan har utrolig fin hud! Jeg begynte med en clarifying toner, vannbasert fuktighetskrem og en koreansk solkrem, som også hjelper til med å sette foundationen. Deretter balanserte jeg fargene i ansiktet ut med concealer og vannbasert foundation, forteller Daniel Martin til Glamour.

Martin legger til at de ikke hadde latt seg inspirere av en spesiell person, men at dagens look skulle være uanstrengt og chic, og at Meghan ønsket å se ut som seg selv.

VANNBASERT FOUNDATION: Makeupartisten foretrekker å bruke vannbasert foundation. Fra venstre: L'Oreal True Match Super-blendable foundation, kr 159 på Blivakker.no. Isadora Hydralight Water-based oil free matte make-up, kr 149 på Bangerhead.no. MAC Studio Waterweight SPF 30 foundation, kr 300 på Kicks.no.
VANNBASERT FOUNDATION: Makeupartisten foretrekker å bruke vannbasert foundation. Fra venstre: L'Oreal True Match Super-blendable foundation, kr 159 på Blivakker.no. Isadora Hydralight Water-based oil free matte make-up, kr 149 på Bangerhead.no. MAC Studio Waterweight SPF 30 foundation, kr 300 på Kicks.no. Vis mer
NATURLIG SMINKE: Meghan ønsket å se ut som seg selv på bryllupsdagen og gikk for en sminkelook vi har sett mange ganger før. For eksempel her fra New York i 2014. Foto: Scanpix
NATURLIG SMINKE: Meghan ønsket å se ut som seg selv på bryllupsdagen og gikk for en sminkelook vi har sett mange ganger før. For eksempel her fra New York i 2014. Foto: Scanpix Vis mer

Selv om Meghans sminke skulle være så naturlig som mulig, hadde makeupartisten fokusert litt ekstra på øynene hennes. Martin forteller til Glamour at det skjedde noe magisk med øynene hennes da han la toner i rust og kobber på øyelokket. Han sa også at han ønsket å få vippene hennes til å flagre når hun så opp på prins Harry.

- Jeg spesiallagde noen vipper til henne som jeg satt ytterst for å gi henne dådyr-øyne.

LES OGSÅ: Meghan Markle: - Jeg har aldri ønsket å være en typisk «lady who lunches», men heller «a woman who works»

NYGIFT: Det lykkelige paret ble fotografert av Alexi Lubomirski.Foto: Alexi Lubomirski/NTB Scanpix
NYGIFT: Det lykkelige paret ble fotografert av Alexi Lubomirski.Foto: Alexi Lubomirski/NTB Scanpix Vis mer

Mange la nok merke til hertuginnens superfine glød. For å skape den brukte makeupartisten en highlighter og la den på foundationen hennes med en børste, samt brukte fingrene sine til å legge på en korallfarget krem på kinnene hennes.

Ønsker du å en sminke som gir skikkelig glød? Sjekk ut videoen vi har laget under sammen med makeupartist Tone Skipa!

For at sminken skulle holde seg fin gjennom dagen, brukte Martin såkalte «blotting papers» (et papir som absorberer eventuell væske og matter huden) til pannen, nesen og haken hennes. For å friske opp sminken brukte han pudder på pannen hennes og en farget leppepomade på leppene.

- Jeg måtte også tenke på hvordan sminken ville se ut på tv, i kirken og i ettermiddagslyset. Da må man finne en god balanse mellom dybde og lys, men i bunn og grunn er mitt beste råd å fremheve det du er mest fornøyd med.

LES OGSÅ: Dette skjer når du sover med sminke

LEPPEBALM MED FARGE: Fra venstre: YSL Volupte Tint-In-Balm, kr 335 på Vita.no. Korres Lip Butter, kr 160 på Vita.no. Cliniderm Lip Protection Sun Gloss Pink Peal, kr 80 på Komplettapotek.no.
LEPPEBALM MED FARGE: Fra venstre: YSL Volupte Tint-In-Balm, kr 335 på Vita.no. Korres Lip Butter, kr 160 på Vita.no. Cliniderm Lip Protection Sun Gloss Pink Peal, kr 80 på Komplettapotek.no. Vis mer
BYTTET KJOLE: Meghan beholdt samme sminke og hår, men byttet ut Givenchy-kjolen hun giftet seg i mot en Stella McCartney-variant. Foto: Scanpix
BYTTET KJOLE: Meghan beholdt samme sminke og hår, men byttet ut Givenchy-kjolen hun giftet seg i mot en Stella McCartney-variant. Foto: Scanpix Vis mer
Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer