Cecilie Krogh:

Slik legger du perfekt nyttårssminke

Ingenting er vel mer fest og nyttår enn glitter, røde lepper og eyeliner?

Slik legger du perfekt nyttårssminke
Publisert

Nå som det snart er nyttårsaften, synes jeg vi skal benytte anledningen til å pynte oss litt ekstra. Min fineste festkjole henger klar, og jeg gleder meg ordentlig til å feire et helt nytt år sammen med gode venner og familie.

Det er på tide å skinne litt ekstra for nyttårsaftenen vi mistet i fjor. Ingenting er vel mer fest og nyttår enn glitter, røde lepper og eyeliner? Men selv en festsminke der du drar på litt ekstra, har godt av ett fokuspunkt, ellers blir det fort for mye av det gode.

Her har jeg laget en liten guide til to ulike sminkelooks til nyttårsaften, der det er fokus på enten øyne eller lepper. Velg den du liker best, og sett i gang!

Uansett hvilken stil du går for, er et godt grunnlag essensielt. I desemberkulda er gjerne hud og hår ganske tørt. Finn fram fuktighetskrem til både ansikt og kropp. Er huden fuktig og velpleid, vil også sminken sitte bedre og lenger.

Jeg er tilhenger av få – men riktige –produkter. Her er tips til noen produkter som muligens ikke finnes i enhver sminke-pung, men som virkelig utgjør en forskjell. Et av disse er highlighteren, som gjør at huden ser frisk og glødende ut. En highlighter reflekterer lyset, og du skal selvfølgelig bruke den rått for å framheve dine aller beste trekk.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer