Røde lepper:

Slik legger du perfekte røde lepper

Det er nemlig ikke bare å påføre fargen!

RØDE LEPPER: Videoen nederst i saken viser deg hvordan du legger dem! FOTO: NTB Scanpix
RØDE LEPPER: Videoen nederst i saken viser deg hvordan du legger dem! FOTO: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Ingenting gjør deg mer festklar enn et par knallrøde lepper. Akkurat denne sminken er det mange som sverger til - spesielt rundt juletider. Kanskje er det noe med det at rødt går hånd i hånd med julen, men ettersom fargen er såpass sterk, er det ikke så mange som går for røde lepper til hverdags.

Derfor er det helt perfekt å ta den røde leppestiften i bruk nå som vi går inn i en skikkelig festsesong! Men det skal også nevnes at det å leppe et par røde lepper kan by på noen utfordringer. Først og fremst er det viktig å ha en skikkelig god leppestift. I anledning festsesongen har vi testet ni forskjellige røde leppestifter - du kan se resultatet her.

Nederst i saken kan du se en video hvor makeupartist Tone Skipa viser deg hvordan du lepper de perfekte røde leppene! Men før du gjør det, kan det være lurt å gjøre leppene klare for farge:

1. Skrubb leppene i forkant for å få bort tørre skorper og sette i gang blodsirkulasjonen. Det vil gjøre leppene mer «plump».
2. Etter at du har fjernet skrubben, kan du legge på litt balm for fuktighet.
3. Sørg for at huden rundt leppene er fine, hvis ikke forstyrrer det for de røde leppene
4. Start med en concealer. Får du litt på leppene, gjør ikke det noe - det funker som en primer.

LES OGSÅ: Er du ekspert på å grise til sminken? Slik holder du den på plass!

En rød løper-favoritt

KJENDISENES FAVORITT: Adriana Lima, Rosie Huntington-Whiteley og Jennifer Lawrence går stadig vekk for røde lepper. Foto: Scanpix
KJENDISENES FAVORITT: Adriana Lima, Rosie Huntington-Whiteley og Jennifer Lawrence går stadig vekk for røde lepper. Foto: Scanpix Vis mer

Kjendisene elsker røde lepper når de skal ut på den røde løperen. Kanskje er det fordi sminken perfekt matcher det røde gulvet, eller kanskje er det bare av den enkle grunn at det ser så bra ut! Røde lepper gjør deg umiddelbart klar for fest - noe Adriana Lima (36), Rosie-Huntington Whiteley (30) og Jennifer Lawrence (27) nok var enig i dag de fikk sminken lagt til Victoria's Secret-etterfest, filmfestivalen i Cannes og på filmpremiere.

Til Insider forteller supermodellen Lima at hun har planer om å bruke rød leppestift resten av livet.

- Hvorfor ikke? Jeg tror alle vet at jeg er helt gal etter rød leppestift. Alle nyansene du kan tenke deg! Oransje, neon, rød, burgunder ...

LES OGSÅ: Slik får du vakker vinterglød - på budsjett!

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer