Røde lepper:

Slik legger du perfekte røde lepper

Det er nemlig ikke bare å påføre fargen!

RØDE LEPPER: Videoen nederst i saken viser deg hvordan du legger dem! FOTO: NTB Scanpix
RØDE LEPPER: Videoen nederst i saken viser deg hvordan du legger dem! FOTO: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Ingenting gjør deg mer festklar enn et par knallrøde lepper. Akkurat denne sminken er det mange som sverger til - spesielt rundt juletider. Kanskje er det noe med det at rødt går hånd i hånd med julen, men ettersom fargen er såpass sterk, er det ikke så mange som går for røde lepper til hverdags.

Derfor er det helt perfekt å ta den røde leppestiften i bruk nå som vi går inn i en skikkelig festsesong! Men det skal også nevnes at det å leppe et par røde lepper kan by på noen utfordringer. Først og fremst er det viktig å ha en skikkelig god leppestift. I anledning festsesongen har vi testet ni forskjellige røde leppestifter - du kan se resultatet her.

Nederst i saken kan du se en video hvor makeupartist Tone Skipa viser deg hvordan du lepper de perfekte røde leppene! Men før du gjør det, kan det være lurt å gjøre leppene klare for farge:

1. Skrubb leppene i forkant for å få bort tørre skorper og sette i gang blodsirkulasjonen. Det vil gjøre leppene mer «plump».2. Etter at du har fjernet skrubben, kan du legge på litt balm for fuktighet.3. Sørg for at huden rundt leppene er fine, hvis ikke forstyrrer det for de røde leppene4. Start med en concealer. Får du litt på leppene, gjør ikke det noe - det funker som en primer.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer