Sminke:

Slik legger du perfekte røde lepper

Gjennom tidsepoker og på tvers av kulturer er det én sminketrend som aldri går av moten: røde lepper!

RØDE LEPPER: Det fanger oppmerksomheten og gir et sexy uttrykk, men oser likevel av klasse.
RØDE LEPPER: Det fanger oppmerksomheten og gir et sexy uttrykk, men oser likevel av klasse. Vis mer
Publisert

Men, rødt er slett ikke bare rødt. Det finnes et hav av ulike toner og nyanser, og det kan være vanskelig å finne «the one». Knallrød, korallrød, burgunder – la oss se hvordan du velger riktig farge til munnen!

Det er ingen konkrete regler innenfor valg av leppestifter, det viktigste er at du elsker den. Heldigvis finnes det likevel noen tips du kan følge på veien til akkurat din perfekte farge.

Start med å velge de fargene som fanger oppmerksomheten din, og som du mener skiller seg ut. Skal vi først gå for knallrøde lepper, så synes jeg vi skal tørre gjøre det ordentlig.

Hudtonen er en flott rettesnor når du er usikker på hvilken farge du kler. Har du en typisk norsk og kald hudfarge som heller mer mot rosa, får du et nydelig resultat ved å velge en rødfarge som har en rosa base. Er huden din varm og heller mot oliven, er leppestifter med gyllen farge en vinner.

Men, jeg mente det jeg sa om at det ikke finnes faste regler. Etter hvert som du blir mer selv­sikker, kan du skape en flott look nettopp ved å bryte den naturlige tonen og spille på kontrastene.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer