Glødende sminke:

Slik legger du samme sminke som hertuginne Meghan

Fram med notatblokka!

HERTUGINNE MEGHAN: Makeupartisten hennes avslører hvordan hun legger sminke på Meghan. Foto: Scanpix
HERTUGINNE MEGHAN: Makeupartisten hennes avslører hvordan hun legger sminke på Meghan. Foto: Scanpix Vis mer
Publisert

I oktober ble det kjent at hertuginne Meghan (37) og prins Harry (34) venter sitt første barn. Like etter nyheten kom, reiste hertugparet av Sussex til Australia og Meghan gløder som aldri før!

Vel, når sant skal sies så synes vi at den tidligere skuespilleren alltid har hatt en helt fantastisk glød. En glød vi gjerne skulle hatt litt av selv.

Og nå ser det ut til at det faktisk kan skje! Hertuginnens makeupartist, Min Min Ma, skal nemlig ha avslørt hva slags produkter hun bruker når hun legger sminke på Meghan.

LES OGSÅ: Derfor går hertuginne Meghan med for store sko!

Jane Iredals Peaches and Cream bronzer
Jane Iredals Peaches and Cream bronzer Vis mer

Det er nemlig bronzeren «Peaches and Cream» fra Jane Iredale (bilde over) som gir henne denne gløden, men samtidig også litt farge i ansiktet.

Som du kan se på bildet er bronzeren delt inn i fire deler. Fargene går fra en mørkere fersken til en lys, beige tone, og graden av skimmer varierer fra parti til parti.

Til E! News forteller makeupartisten at «en solkysset hud, duse, sotede øyne i bronzy, jordfargede toner og en nøytral leppe i rosa eller korall», er det du trenger for å legge samme sminke som hertuginne Meghan.

- Meghan har en vakker hud, så jeg legger veldig lett makeup på henne for å forsikre at fregnene hennes synes, sier Min Min Ma.

FLOTT GLØD: Hertuginne Meghan bruker Jane Iredals bronzer for å få den fine fargen i kinnene. Foto: Scanpix
FLOTT GLØD: Hertuginne Meghan bruker Jane Iredals bronzer for å få den fine fargen i kinnene. Foto: Scanpix Vis mer

Videre skriver de at makeupartisten også kan avsløre at hertuginnen skal være fan av Decleors «Aromessence Rose D'Orient Soothing Oil Serum».

LES OGSÅ: Meghan Markle lot royal etikette vike: - Kvinner trenger ikke hjelp til å finne sin stemme. De har en stemme!

I tillegg skal Min Min Ma visstnok bruke G.M. Collins «Instant Radiance Anti-Aging Eye Patch» før hun legger sminken. Som mange andre skal hertuginnen være glad i YSLs concealer «Touche Eclat». Den bruker hun sammen med Chanels «Vitalumiere Aqua» foundation.

Det er mange måter å legge en glødende sminke på! Under kan du se hvordan makeupartist Tone Skipa gjør det.

LES OGSÅ: Hertuginne Meghan hadde på seg en kjole og nå vil vi ha den

Vi viser deg hvordan du legger sminken din - kun med kremprodukter! Sminke: Tone við Skipá Modell: Clara Lamprecht Video: Per Ervland Regi: Malin Gaden Vis mer
FAVORITTSMINKEN: Meghan foretrekker sotede øyne i bruntoner, en naturlig leppefarge og glødende sminke. Foto: Scanpix
FAVORITTSMINKEN: Meghan foretrekker sotede øyne i bruntoner, en naturlig leppefarge og glødende sminke. Foto: Scanpix Vis mer
Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer