Skjønnhet:

Slik legger du vårens flotteste sminke

Med dette produktet legger basen seg jevnt og holder seg pen lenger.

FOTO: Astrid Waller
FOTO: Astrid Waller Vis mer
Publisert

For oss utålmodige sjeler kan det være greit å tjuvstarte litt, og heller sminke fram gløden fra det lette kysset av solen! Jeg elsker når få produkter gir nydelige resultater. Her er en guide til hvordan du kan legge den perfekte vårsminken hjemme:

Slik gjør du

1. En renset og fuktet hud gir det beste resultatet når du skal legge sminke. Ved å bruke en primer med lysreflekterende egenskaper får huden en ekstra boost. Primeren gjør også at foundationen legger seg jevnt og holder seg pen lenger. Et tips er å sette primeren ved siden av ansiktskremen din. Da er du sikker på at du ikke glemmer å påføre produktet.

2. Påfør en lett og fuktighetsgivende foundation. Med riktig farge trenger du ikke å legge den i hele ansiktet. Bruk kun der du trenger litt ekstra hjelp. Litt i kinnene og rundt nesen er ofte mer enn nok for å få en jevn hudtone, uten å se sminket ut.

3. Ønsker du en frisk og naturlig glød – glem alt som heter konturering. Påfør solpudder med en stor og myk kost der solen treffer ansiktet naturlig. Pannen, kinnbein, nese og haken. Ekstra glød får du om du velger et solpudder som har litt skimmer i seg.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer