Kk.no

Slik leser du KK.no på mobil

Sjekk den smarte snarveien til Norges største nettsted for kvinner. Du får også egne funksjoner kun for mobil.

GJØR DET TIL EN VANE: Elsker du, som over 200 000 andre hver uke, KK.no? Da vil du elske den nye mobilappen for iPhone, som gjør det mye enklere å lese favorittnettstedet ditt når du er på farten. Foto: KK.no
GJØR DET TIL EN VANE: Elsker du, som over 200 000 andre hver uke, KK.no? Da vil du elske den nye mobilappen for iPhone, som gjør det mye enklere å lese favorittnettstedet ditt når du er på farten. Foto: KK.no Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Klikk her for å laste ned KK.no-appen.

Derfor bør du bruke den

Fordi du får enda enklere tilgang til alle artiklene på KK.no på mobilen - perfekt for deg som er interessert i mote, interiør, skjønnhet, trening, kosthold og helse. Du får også ekstra funksjoner kun for mobil. Les videre for hvilke.

Slik bruker du den

Etter at du har lastet den ned, trykk på ikonet på skrivebordet ditt og appen vil åpne seg. Du trenger internettforbindelse for å bruke appen. Scroll nedover på forsiden for å lese de nyeste sakene. Legg merke til den rosa menylinjen i bunnen av appen, der de ulike mobilfunksjonene skjuler seg bak symbolene på linjen. Trykk på symbolet for å få tilgang. Vær obs på at du kan scrolle sidelengs og få tilgang til flere funksjoner.Klikk her for å laste ned KK.no-appen.

Se video her:

[obj:media:10354]

Skritflig info om KK.no-appen

Klikk her for å laste ned KK.no-appen.Knapp 1: Hjem-knappen: Uansett hvor du er i appen kommer du tilbake til forsiden ved å trykke på denne knappen. Knapp 2: Frem og tilbake-piler: Fungerer som i en nettleser, og lar deg gå frem og tilbake til de ulike artiklene du har lest. Knapp 3: Snarvei til stoffområder: Ekstra enkel måte å finne frem til de ulike seksjonene for mote, skjønnhet, interiør, trening, kosthold og helse. Knapp 4: Bildearkiv: Funnet flere sko du liker i en av våre motesaker? Eller en frisyre du vil vise til frisøren neste gang du skal klippe deg? Nå kan du lagre bildet av dine favoritter i eget bildearkiv slik at du enkelt finner igjen og gjenkjenner artikkelen, sammenlignet med vanlig bokmerking. Trykk på bildet du vil lagre og hold fingeren nede til du får opp spørsmål om du ønsker å lagre. Bildet legger seg i ditt arkiv som et bokmerke for artikkelen.Knapp 5: Spør KK.no: Hvordan kler jeg bort magen? Er det best å spise før eller etter trening? Kanskje blir ditt spørsmål neste artikkel i vår nye serie: Spør KK.no. Send inn spørsmålet ditt enkelt via KK.no-appen. Du må ha en mailkonto koblet til din iPhone.Knapp 6: Dele-knapp: Trykk på plusstegnet for å dele artikkelen du nettopp leste med dine venner på Facebook, via e-post, SMS eller på Twitter. Knapp 7: Favoritt-knapp: Trykk på hjerteknappen mens du leser en artikkel, og denne vil legge seg i din favorittliste så du enkelt finner tilbake. Denne artikkelen, som forklarer hvordan du leser KK.no på mobilappen, vil alltid ligge øverst. Du kan enkelt redigere i lista. Klikk her for å laste ned KK.no-appen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer