Skjorte

Slik pynter du opp hverdagsskjorta

Den rutete flanellen kan absolutt funke til fest!

HER ER DET NYE FESTPLAGGET: På Victoria's Secrets legendariske undertøysshow stilte stilikon og designer Olivia Palermo i rutete hverdagsskjorte, flapperskjørt og skyhøye blodrøde hæler. Foto: All Over Press
HER ER DET NYE FESTPLAGGET: På Victoria's Secrets legendariske undertøysshow stilte stilikon og designer Olivia Palermo i rutete hverdagsskjorte, flapperskjørt og skyhøye blodrøde hæler. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Får du 90-tallssjokk av høstens rutete flanellskjorter? Kanskje de minner deg om skjeggete menn som hugger ved i skogen?

Vel, nå er faktisk hverdagsskjorta noe av det mest moderne du kan ha på deg. Ikke nok med det - ifølge designeren og trendsetteren Olivia Palermo er det rutete plagget også ypperlig å bruke på fest.

TØMMERHOGGER-CHIC PÅ DEN RØDE LØPEREN: Olivia Palermo viser oss hvor fin du kan bli i den gode gamle flanellen - her på den røde løperen til Victoria's Secrets årlige undertøysshow.
TØMMERHOGGER-CHIC PÅ DEN RØDE LØPEREN: Olivia Palermo viser oss hvor fin du kan bli i den gode gamle flanellen - her på den røde løperen til Victoria's Secrets årlige undertøysshow. Vis mer

Fra skog til fest på 1-2-3

Da Victoria's Secret holdt sitt årlige undertøysshow på Manhattan onsdag kveld, stilte 27-åringen i en blågrå variant fra Dries van Noten.

Skjorten hadde hun stylet med et svart skjørt med frynser og høye metallrøde snøresandaler.

I livet hadde hun et bredt skinnbelte, og tilbehøret bestod av et kraftig gullarmbånd, en røff klokke og en hårete Fendi-veske. Og til og fra showet fikk rutene selskap av en røff og lodden jakke, som stod helt i stil til tematikken.


Billig og behagelig partytriks

Dersom du vil la deg inspirere av Palermo, trenger du altså bare å ta fram dine gamle skjorter fra skapet.

Pimp dem opp med litt smykker og bling, et par høye hæler og et skjørt du like så godt kan lage av et stort og frynsete skjerf du har liggende.

Og vips er du klar for fest, på en superbillig og behagelig måte. Dersom du vil kjøpe deg en ny skjorte, er det dessuten mye som er på salg for øyeblikket.

Kjøpetips:


Knyt den rundt livet

En annen kul måte å bruke skjorten på nå, er å knyte den rundt livet. Dersom du var fan av Eddie Vedder fra Pearl Jam på 90-tallet, eller elsket filmen «Singles», er dette noe for deg.

Stilikoner som Ashley Olsen og Kate Moss surrer gjerne ermene i en knute rundt hoftene, og går ofte for litt flamede skjorter i rødt og blått til slitte grå jeans og svarte gensere.


Og den norske Cubus-designeren Camilla Abry elsker også høstens ruter og knytetrend:

- Denne sesongens must blir en rutete skjorte, lang kåpe, knelangt skjørt, collegegenser og lårhøye støvletter, sier Abry til KK.

Perfekt til jeans

Du kan også bruke skjorten lukket til et par jeans for en hverdagsfin stil, eller åpen med en t-skjorte under.

Og den er som fot i hose til et par rocka skinnbukser eller et røft skinnskjørt. For en mer feminin stil, bruker du den over «den lille sorte».
HØSTENS KULESTE KNYTETRIKS: Kjendiser som Ashely Olsen, norske Camilla Abry og Keisa elsker å knyte sine rutete flanellskjorter rundt livet. Foto: All Over Press
HØSTENS KULESTE KNYTETRIKS: Kjendiser som Ashely Olsen, norske Camilla Abry og Keisa elsker å knyte sine rutete flanellskjorter rundt livet. Foto: All Over Press Vis mer
PÅ FØRSTE RAD: Johannes Huebl og Olivia Palermo på Victoria's Secrets årlige undertøysshow.  Foto: Getty Images for Victorias Secr
PÅ FØRSTE RAD: Johannes Huebl og Olivia Palermo på Victoria's Secrets årlige undertøysshow. Foto: Getty Images for Victorias Secr Vis mer
Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer