Monique Lund

Slik redder de huden dagen derpå

Få bloggernes tips.

REDD HUDEN: STYLEmag-bloggerne deler sine beste tips for å redde huden etter en fuktig kveld.  Foto: Moniquelund.com, Linelangmo.no
REDD HUDEN: STYLEmag-bloggerne deler sine beste tips for å redde huden etter en fuktig kveld. Foto: Moniquelund.com, Linelangmo.no Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

STYLEMAG.NO: I mange uker har vi stresset med juleforberedelsene, før vi har feiret med fet mat, lange kvelder og kanskje litt for mye i glasset. Hele julen ble avsluttet med årets største fest, og det kjøret kan sette sitt spor på huden. 

STYLEmag-bloggerne Monique Lund og Line Langmo har delt sine beste tips for hvordan de redder huden dagen etter årets største fest.

LES OGSÅ: Triks deg til perfekt eyeliner

Sjekk ut bloggene til Monique og Line!

Moniques beste dagen derpå-tips

Rehydrer kroppen: Hydrering må også komme innen ifra - så pass på å drikke godt med vann! Da vil du også føle deg mye bedre, for kroppen har faktisk et stort behov for vann etter en litt for morsom fest!

Peeling: For å få tilbake gløden i huden igjen, kan det være en god idé å peele huden slik at du får frem gløden og gir godt grunnlag for fuktighetskremen til å gjøre underverk.

Lindre: Hovne øyne kan raskt avsløre gårsdagens festligheter - og botemiddelet for det er å legge noe kaldt på øynene. Et par agurkskiver eller kalde skjeer funker godt, men gode eye pads gjør virkelig susen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer