Rengjøre klokken:

Slik rengjør du klokken din på best mulig måte

Disse geniale triksene vil gjøre jobben til en lek!

VASK KLOKKA: Det er sjelden vi gjør det, men i disse dager kan det være veldig lurt! Foto: NTB Scanpix
VASK KLOKKA: Det er sjelden vi gjør det, men i disse dager kan det være veldig lurt! Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Når var det sist du «vasket» klokken din? Jeg kan med hånden på hjertet si at jeg aldri har gjort det. Å rengjøre klokken min er noe som aldri har falt meg inn (selv om det absolutt burde ha gjort det), men sannheten er jo at det havner skitt både her og der!

Snur du på klokken, så kan du kanskje se smuss på baklokket og mellom lenkeleddene? Dette er i så fall et klart tegn på at klokken trenger en liten vask. Ifølge ekspertene KK har snakket med, samler det seg nemlig mye døde hudceller, rester av kremer og parfyme, samt svette på baksiden av klokken din.

Heldigvis har ekspertene vi har snakket med råd, og deler sine aller beste tips til hvordan du kan få en plettfri klokke rundt håndleddet ditt igjen!

Cristina Gjurød Braathen, prosjektkoordinator i Nortime, sier det selvfølgelig kommer an på hva slags klokke du har. En klokke med skinnreim må behandles litt annerledes enn en klokke med lenke (en klokke med skinnreim kan være like vanntett som en med lenke, men remmen blir jo stygg i kontakt med vann). Heldigvis kan hun forklare deg hvordan det hele bør gjennomføres.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer