Rengjøring av sneakers

Slik rengjør du sneakersene effektivt og billig

… Og produktet har du garantert hjemme!

RENGJØRING AV SNEAKERS: Våren er i anmarsj og det er på tide å finne frem lettere sko! FOTO: NTB
RENGJØRING AV SNEAKERS: Våren er i anmarsj og det er på tide å finne frem lettere sko! FOTO: NTB Vis mer
Publisert

Våren er i full sving skal vi tro kalenderen, til tross for at gradestokken tviholder på vinteren. Etter en kald og mørk vinter godt innpakket i varme klær, lar vi oss ikke stoppe fra å ta på lettere klær nå som solen endelig skinner.

Så snart asfalten er kostet og fuglene kvitrer lyden av vår, er det bare å finne frem sneakersene. Men de trenger kanskje en liten vask før vårsolen skal skinne på dem?

Fortvil ikke, vi har funnet et genialt, rimelig og enkelt triks for å få de hvite skoene klare for sesongen – og vi er overrasket over hvor effektivt det er!

Produktet har du hjemme

En av de enkleste måtene å rengjøre sneakersene på med best effekt, er å bruke et produkt vi vil tørre å påstå at alle har i hjemmet – nemlig tannkrem.

Finn frem tannkrem, en tannbørste og skrubb i vei!

Og det beste av alt? Glem dyre skopleieprodukter – den rimeligste tannkremen vi fant til salgs i butikk, ligger kun på 10 kroner og gjør jobben.

Den rimeligste tannbørsten er den du har brukt til børstens opprinnelige formål. Når den er klar for å byttes ut, kan du forlenge levetiden ved å vaske skoene dine med den.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer