Motetrender:

Slik rocker du mønstermiksing i høst

Mønstermiksing trenger ikke være så vågalt som du kanskje tror.

MIX IT UP: Streetstylen på sesongens moteuker har vært full av mønstermiksing. Slik rocker du trenden. FOTO: NTB
MIX IT UP: Streetstylen på sesongens moteuker har vært full av mønstermiksing. Slik rocker du trenden. FOTO: NTB Vis mer
Publisert

Oppdag mer mote, livsstil og historier fra virkeligheten på KK.no

Etter-korona-moten er livlig, leken, modig og fargerik. Og det gir vel mening, etter en god del måneder i chilleklær! Nå er vi klare for å bruke hele garderoben igjen, og det er skikkelig deilig å gjøre en større innsats for utseendet igjen.

En av post-korona-trendene som preger motebildet akkurat nå, er mønster. Det er både lett og lekent, men samtidig et vågalt statement. Det er heller ikke bare mønster i seg selv som trender, men mønstermiksing. Våg å være litt vågal!

Mønstermiksing er spennende og gøy, men ikke nødvendigvis det letteste. Hvordan unngå at det blir for mye av det gode? Heng på videre for inspirasjon til hvordan du kan mestre mønstermiksing denne høsten!

1. Tenk balanse

Mønstermiksing handler ikke om å få til et så bråkete antrekk som mulig. Selv om det kanskje ikke akkurat er ordet balanse som slår deg ved første øyekast, er det gjerne nettopp det som er nøkkelen.

Tenk på å matche store mønster med små mønster, for eksempel. Går du for et mønster som gjør mye utav seg, style det med et annet som er mer nedtonet.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer